Cüzdanında yeller esen vatandaşlara müjde: ING Bank ATM’leri, kefilsiz şartsız 7 bin TL dağıtıyor! 2022 ING Bank kampanyaları

Döviz kurlarının hızla artması, altın fiyatlarının giderek yükselmesi ve yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının yaşanması gibi sebepler, gündelik hayatta satın alınan pek çok hizmetin fiyatlarına yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep oldu. Yaşanan olumsuz gelişmeler karşısında geçinme konusunda oldukça zorlanmaya başlayan vatandaşlar, alım güçlerinin düşmesi ile birlikte nakit desteğine ihtiyaç duymaya başladılar. Vatandaşların bu sıkışıklıklarına göz yummak istemeyen ING Bank, yeni dönem taksitli nakit avans hizmetini duyurdu.

ING Bank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan taksitli nakit avans kampanyasına göre ilgili şartları sağlayan her vatandaşa, banka şubelerine gitmelerine bile gerek kalmadan 7 bin TL limitli nakit desteği verileceği bilgisi kaydedildi.

ING Bank Taksitli Nakit Avans Hizmeti

Özel banka statüsünde hizmet vermeye devam eden bankalardan biri olan ING Bank, yeni dönemde nakit ihtiyacı olan vatandaşlara destek olacağını duyurdu. Banka, müşterilerinin şubelere bile gitmelerine gerek kalmadan, azami vade sayısı 12, azami kredi tutarı 7 bin TL olan hizmetinden yararlanabileceklerini açıkladı.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem taksitli nakit avans hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için tek şart Bonus kart ya da Pegasus kart sahibi olmak olarak belirlendi.

ING Bank Taksitli Nakit Avans Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

ING Bank, yeni dönemde geliştirmiş olduğu taksitli nakit avans hizmeti için vade sayısını 2- 12 ay, azami kredi tutarını ise 7 bin TL olarak belirledi. Söz konusu hizmet karşılığında kredi tutarına yansıtılacak olan aylık faiz oranı ise yüzde 1,80 olarak duyuruldu. Bu verilere göre azami tutardan avans çeken vatandaşların aylık taksit ödemeleri 680 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Taksitli Nakit Avans Başvurusu 2022

ING Bank Bonus kart ya da Pegasus kart sahibi olan ve bankanın 7 bin TL üst limitli taksitli nakit avans hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, bu taleplerini bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı, banka şubeleri ya da ATM’ler aracılığı ile iletebilirler.

Exit mobile version