Cüzdanında yeller esenlere, İş Bankası’ndan soluk aldıracak nakit hizmeti: Başvuran herkes 47 TL’ye 15 bin TL ödeme alacak!

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelere bağlı olarak zamlanan gündelik hayat şartları, her kesimden vatandaşın bütçesini derinden etkiledi. Temel gıda ürünlerinin dahi yüksek fiyatlardan satışa sunulduğu şu günlerde hem beslenmeye hem barınmaya hem de diğer giderlerini karşılamaya çalışan vatandaşlar, nakde olan sıkışıklıklarının girdabı içerisine doğru çekilmeye başladılar. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, bayram öncesinde tüm İş Bankası müşterilerinin yararlanabilecekleri yeni bir nakit hizmeti geliştirdiğini açıkladı.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilen ve taksitli nakit avans hizmeti adı ile duyurulmuş olan yeni hizmetin ayrıntıları belli oldu. Banka, ilgili hizmetinden hem bireysel müşterilerinin hem de ticari kart müşterilerinin yararlanabileceğini duyurdu.

Türkiye İş Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti 2022

Ülkemizin en köklü özel bankalarından biri olarak hizmetlerine devam eden Türkiye İş Bankası, yeni dönemin gelmesi ile birlikte nakde sıkışıklıkları giderek artan mevcut müşterilerine kredi hizmetleri haricinde de nakit desteği vereceğini bildirdi. Banka ilgili hizmetini taksitli nakit avans ismi ile duyurdu.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinin günlük çekim limiti 15 bin TL olarak belirlendi. Banka, bu hizmetten hem ticari kredi kartı hem de bireysel kredi kartı kullanıcılarının yararlanabileceklerini bildirdi. Söz konusu hizmetin azami vade sayısı 12 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,80 olarak belirlendi.

Türkiye İş Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

Türkiye İş Bankası, yeni hizmetinin örnek hesaplama tablosunu yayınladı. Buna göre yüzde 1,80 faiz oranı ve 12 ay vade karşılığında 15 bin TL’lik nakit hizmeti alacak olan vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, TL olarak hesaplandı.

Türkiye İş Bankası Taksitli Nakit Avans Hizmeti Başvurusu

Türkiye İş Bankası’nın taksitli nakit avans hizmetine banka şubeleri, mobil uygulama ve internet bankacılığı kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Ülkenin köklü bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, yeni dönemde giderek zorlaşan ekonomik koşullar çerçevesinde nakde olan ihtiyaçları artan vatandaşlar için taksitli nakit avans hizmetini geliştirdiğini duyurdu.

Bankanın resmi kanalları aracılığı ile ilan edilen kampanya haberine göre bankanın kredi kartı müşterisi olan her vatandaşa kredi kartının limitine bağlı olarak 300- 15.000 TL aralığında nakit desteğinde bulunulacağı bilgisi kaydedildi. İş Bankası, ilgili hizmeti için azami vade sayısını 12 ay aylık faiz oranını ise yüzde 1,80 olarak belirledi.

Exit mobile version