D-Smart ve D-SmartNet faturası ödeyenler dikkat: Duyuru yapıldı!

Yapı Kredi internet sitesi üzerinden açıklamada bulundu. Yapı Kredi internet sitesi üzerinden D-Smart ve D-SmartNet faturanız için otomatik ödeme talimatı verin, puan ve hediyeler kazanma fırsatı sunduğunu duyurdu.

15 HAZİRAN’DA SON BULACAK

15 Mayıs – 15 Haziran 2022 tarihleri arasında hesabınızdan veya kredi kartınızdan vereceğiniz, D-Smart ve D-SmartNet faturalarınız için puan ve hediye kazanın! Otomatik Ödeme Talimatı vermek ve bankacılık işlemlerinizi kolayca gerçekleştirmek için Yapı Kredi Mobil İndir butonuna tıklayarak Yapı Kredi Mobil’i telefonunuza anında indirebilirsiniz.

Bireysel İnternet Şubesi üzerinden Otomatik Ödeme Talimatı vermek için Bireysel İnternet Şubesi butonuna tıklayarak hemen giriş yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’ne giriş için kullandığınız şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al/Şifremi Unuttum butonuna tıklayarak hemen şifre oluşturabilirsiniz.

15 Mayıs – 15 Haziran 2022 tarihleri arasında, müşterilerimizin bireysel vadesiz mevduat TL hesabından veya bireysel ya da World Business kredi kartından verecekleri D-Smart fatura talimatları için 20 TL puan ve 3 ay boyunca Mega Paket kanalları ve Belgeselsever-Eğlencesever Ek Paketi hediye edilecektir.
15 Mayıs – 15 Haziran 2022 tarihleri arasında, müşterilerimizin bireysel vadesiz mevduat TL hesabından veya bireysel ya da World Business kredi kartından verecekleri D-SmartNet fatura talimatları için 20 TL puan ve 24 ay boyunca 1 TL indirim hediye edilecektir.
Sistemimizde kayıtlı olmayan cep telefonlarından gönderilen katılım başvuruları dikkate alınmayacaktır.
Kampanya, sadece yeni tanımlanacak fatura talimatları için geçerlidir. Daha önceden tanımlı talimatlar iptal edilip yeniden verilirse, kampanya kapsamına dahil edilmez.
Kampanya boyunca verilen her talimat için 15 Mayıs – 15 Temmuz 2022 tarihleri arası, ilgili fatura/faturalar en az 1 kez otomatik olarak ödenmelidir.
Kampanya kapsamında kazanılan puanların geçerli olması için, kampanya bitiş tarihinden sonraki 6 ay boyunca talimatın geçerli olması gerekmektedir.
Kampanya kapsamında verilen talimatın iptali halinde ya da aylık fatura tahsilatının kampanya kapsamında verilen talimatla gerçekleşmemesi durumunda D-Smart tarafından verilen hediye paketlere ait yayın izleme hakkı ve 1 TL indirim hakkı sona erecektir.
Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 20 Temmuz 2022 tarihinde kredi kartına veya banka kartına yansıtılacaktır. Puanların yansıtılması 2 iş gününe kadar sürebilir.
Kampanya kapsamında kazanılan “Tüm kanalları izleme hakkı” 01.07.2022 – 30.09.2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
Kampanya kapsamında kazanılan “24 ay boyunca her ay 1 TL indirim hakkı” 01.7.2022 – 30.06.2024 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
Ödüllendirme yapılabilmesi için ödüllendirme tarihinde müşterinin en az 1 adet kullanıma açık kredi kartı veya banka kartının olması gerekmektedir.
Aynı abone numarası için birden fazla kez otomatik ödeme talimatı verilmesi durumunda bu talimatlardan sadece bir tanesi için ödül kazanılacaktır.
Kampanya döneminden en fazla altı ay öncesine kadar iptal edilmiş otomatik fatura ödeme talimatlarının, kampanya dönemi içerisinde tekrar verilmesi durumunda ödül verilmeyecektir.
Kampanyaya katılım; D-Smart ve D-SmartNet talimatları için DSMART yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra 11 haneli T.C. Kimlik Numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi ile gerçekleştirilecektir.
World Business kart ile kampanyaya katılım için, DSMART yazılıp bir boşluk bırakıldıktan sonra şirket müşteri numarasının 4470’e SMS ile gönderilmesi gerekmektedir.
Bir müşteri kampanyadan bir kez faydalanabilecektir.
SMS gönderim bedeli Turkcell hatlı numaralar için 0,85 TL Türk Telekom hatlı numaralar için 1 TL ve Vodafone hatlı numaralar için 0,65 TL’dir.
Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.
Bu şartları sağlamayan talimatlar için verilen puanlar kampanya bitiş tarihinden sonraki 6. ay sonunda müşteriden geri alınacaktır.
D-SMART’ın “tüm kanalları izleme hakkı” ile ilgili tüm sorumluluk D-SMART’a aittir.
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve D-Smart kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

Exit mobile version