Ekonomi

Dacia DUSTER 4X4 80 Bin TL kredi fırsatıyla satılacak: Araba almak isteyenler, bu ay için duyuruldu!

Kasım ayında araç şirketleri kampanya yarışına başladı. Dacia yaptığı yazılı açıklama ile bu aya özel kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamada, DUSTER 4X4 aracın 80 Bin TL kredi fırsatıyla satılacağı bildirildi.

Yeni yıl gelmeden araba satın almak isteyenler için yeni bir gelişme yaşandı. DACİA yaptığı açıklama ile 2022 model Comfort 1.3 Turbo 150 bg 4×4 otomobilin satışı için kredi kampanyası düzenlendiği bildirildi. Söz konusu kampanyanın 30 Kasım tarihine kadar geçerli olduğu açıklandı.

Kampanya açıklamasında şu ifadelere yer verildi:


Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, sınırlı sayıdaki 2022 model Comfort 1.3 Turbo 150 bg 4×4 otomobilin, perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 80.000 TL kredi, 12 ay vade ve %1,99 faiz oranı ile aylık ödeme 7.897 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır.

Finansman kampanyaları Dacia Finans’ın şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları bireysel kullanımda Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, Dacia Finans’ın baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir.

Duster’ın ortalama CO2 salımı 143-155 (g/km); ortalama yakıt tüketimi 6,4-6,9 (l/km) aralığındadır. Temsili model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 30.11.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS’in, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkı saklıdır.

(Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %2,59, Yıllık Ticari Maliyet Oranı; %35,85)