Dacia Duster araba için fiyat duyurusu yapıldı: Sadece 10 gün daha bu fiyata satılacak!

Bu sene bitmeden araba satın almak isteyenler uygun fiyatlı araba araştırması yapıyor. İkinci el yerine sıfır araba almak isteyenler için Dacia duyurusu yapıldı. Yapılan duyuruya göre, 10 gün daha 466 Bin TL’den başlayan fiyatlarla Dacia Duster satışları yapılacak.

Bu sene ikinci el arabalardaki yüksek fiyatlar nedeniyle birçok kişi sıfır araba araştırması yapıyor. Bir araç şirketi Temmuz ayında geçerli fiyat kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklamada, 31 Temmuz tarihine kadar Dacia Duster arabanın 466 Bin TL’den başlayan fiyatlarla satılacağı bildirildi.

Kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı

İlgili fiyat, sınırlı sayıdaki 2022 Model Yılı Duster Comfort 1.0 Turbo 90 bg 4×2 otomobilin, perakende satın alımında geçerli tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıdır. Belirtilen fiyata kasko ve trafik sigortası dahil değildir.

Duster’ın karma CO2 salımı 129-155 (g/km); yakıt tüketimi 4,9-7,4 (l/km) aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 31.07.2022 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Dacia Yetkili Satıcılarında.

Dacia Duster araba için fiyat duyurusu yapıldı: Sadece 10 gün daha

Exit mobile version