DACIA duyurdu: 69 TL ödeme yaparak sıfır araba sahibi olabilirsiniz!

Sıfır araba kampanyalarını araştıranlara güzel haber DACIA’dan geldi. DACİA resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklama ile günlük 69 TL ödeme ile sıfır araba sahibi olunabileceğini duyurdu. Sınırlı sayıda araç için geçerli olan kampanyada son tarih ise 12 Nisan yani yarın olarak bildirildi.

DACİA resmi internet sayfası üzerinden kampanya duyurusunda bulundu. Araba şirketi tarafından yapılan açıklamada, sınırlı sayıdaki Yeni Sandero Comfort’un günlük 69 TL’den satışa sunulduğunu bildirdi.

DACİA tarafından yapılan kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

Belirtilen günlük ödeme tutarı, sınırlı sayıdaki Yeni Sandero Comfort 1.0 Sce 65 bg otomobilin, perakende satın alımında uygulanan 152.900 TL’lik fiyat ile geçerlidir. Dacia Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili günlük ödeme tutarı, 64.400 TL peşinat ve %1,69 faiz oranı seçeneği ile kullandırılacak kredi için 35 aylık eşit ödeme ve 84.095 TL’lik son taksit ödemesine göre hesaplanmış tutardır. Aylık eşit ödeme tutarı, 2.058 TL’dir. Günlük ödeme tutarı, aylık eşit ödeme tutarının 30’a bölünmesi ile bulunmuştur.

Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır. Kampanyalı faiz oranları Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ile birlikte geçerlidir. Maxxi Koruma ürününün satın alınmadığı durumda, anlaşmalı finans kuruluşunun baz faiz oranı uygulanır. Finansman kampanyaları birleştirilemez. Kredi tahsis ücretleri kredi bedeline dahil değildir. Faiz oranı ve maliyet oranları, kullanılacak kredi tutarı ve vadeye göre değişmektedir. Taşıt kredilerinin maksimum kredilendirme oranı, bireysel ve ticari müşteriye göre değişiklik göstermektedir.

Daha fazla kredi tutarı veya vade seçenekleri sunduğumuz çok avantajlı faiz oranları için tüm Dacia yetkili satıcıları ile iletişime geçebilirsiniz.

Yeni Sandero’nun ortalama CO2 salımı 113 – 114(g/km); yakıt tüketimi 5(l/km) aralığındadır. Model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebilir. Kampanya, stoklarla sınırlı ve 12.04.2021 tarihine kadar katılımcı yetkili satıcılarda geçerlidir. MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tutar. Ayrıntılı bilgi Dacia Yetkili Satıcılarında.

(Aylık Bireysel Maliyet Oranı; %2,05, Yıllık Bireysel Maliyet Oranı; %27,58)

Kampanyadan yararlanmak için tıklayınız.

Exit mobile version