Magazin

Daha fazla direnemediler! Bir aşk daha bitti! Hadise- Mehmet Dinçerler çifti boşanma kararı aldı!

Ayrılık iddiaları ile gündeme gelerek sevenlerini üzen Hadise ile Mehmet Dinçerler çiftinin, boşanma kararı aldıkları ve davanın açıldığı ortaya çıktı.

AYRILIK İDDİALARI DOĞRU ÇIKTI!

Bir süredir haklarında ayrılık dedikoduları çıkan Hadise ile Mehmet Dinçerler çifti hem sosyal medya kullanıcıları hem de magazin basını tarafından yakından takip edilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta verdiği konserde Küçük Bir Yol isimli şarkısını seslendirdiği esnada gözyaşlarına boğulan Hadise’nin parmağında alyansının olmaması ve ardından da Mehmet Dinçerler’in Instagram hesabından yüzüksüz fotoğraf paylaşması, son dönemlerde ortaya atılan iddiaları doğrular nitelikte değerlendirilmeye devam edilirken ünlü çift şimdiye kadar sessizliklerini korumayı başardı.

Son haftalarda konserlerine yalnız giden, eşi Mehmet Dinçerler’in doğum gününe ve yeni mekanının açılışına katılmayan Hadise’nin konserlerinde kurduğu birtakım cümleler, eşi Mehmet Dinçerler’e gönderme yaptığını düşündürmüştü. Hadise’den bir açıklama gelmemesi sebebi ile ucu açık kalan boşanma iddiası, dün akşam kesinleşti. 2.sayfa tarafından yapılan özel habere göre Hadise, dün boşanma davası açtı.

FOTOĞRAFLAR SİLİNDİ!

Hadise’nin boşanma davası açtığı haberlerinin yayılmasının üzerine ünlü şarkıcı Instagram hesabından da harekete geçti. Eşi Mehmet Dinçerler ile olan fotoğraflarını silen ve onu takip etmeyi bırakan ünlü şarkıcı, herkesi şaşkına çevirdi. Hadise’nin ardından Mehmet Dinçerler de fotoğrafları sildi ve Hadise’yi takip etmeyi bıraktı.

SESSİZLİKLERİNİ KORUMAYA DEVAM EDİYORLAR!

İlişkilerinin başından bu yana özel hayatları ile ilgili konuşmayı tercih etmeyen, nikahlarını dahi herkesin aksine sessiz sedasız gerçekleştiren Mehmet Dinçerler- Hadise çifti, son dönemlerde ortaya atılan boşanma iddialarına karşı da sessizliklerini korudu. Herkes haberlerin yalan olmasını beklerken dün boşanma davasının açıldığının öğrenilmesi ve ardından da Instagram hesaplarından fotoğrafların silinmesi, bu durumun artık bir iddiadan ibaret olmadığını kanıtladı. Ancak ünlü çiftten konuya ilişkin hala bir açıklama gelmedi.