Gündem

Dalgalar Şilede Bir Can Aldı, Kayıpları Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte birçok insan serinlemek için kendini sahil kesimlerine atmaya devam ediyor. Bazı yerlerde akıntının çok güçlü olması çok sayıda kişinin boğularak hayatını kaybetmesine neden olabiliyor.

İstanbul’da Şile’de bulunan Şile Ayazma Plajı ve Kızılcaköy plajlarında denize giren bir kişi boğularak yaşamını yitirdi.

Dün sabah sularında denize giren 5 kişi akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Bir kişi sağ kurtarılırken bir kişinin de cansız bedenine ulaşıldı. Hala kayıp olan kişileri arama çalışmaları dünden beri devam ediyor.

Ardından bu sabah 07.00 sıralarında bir kişinin daha cansız bedenine ulaşan ekipler kimliği henüz belirlenemeyen şahısın cansız bedeni ambulans ile hastane morguna kaldırıldı.

Denize Girme Yasağı Geldi

Şile Kaymakamlığı ilçe sınırları içinde havanın rüzgârlı ve denizin dalgalı olması nedeniyle denize girmeyi dün ve bugün için yasakladı. Sarıyer’de de jandarma vatandaşlara denize girmemeleri için uyarılarda bulundu. Boğulma Tehlikesinin Bulunduğu Bu Yerlerde Denize Girmek Yasaklandı (egehaber.com)