Magazin

Damla Ersubaşı’na hayranlarından mesaj: “Artık dur!”

Sihirli Annem’in Tuğçe’si olarak hayatlarımıza giren Damla Ersubaşı sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden. Sürekli değişimlerini paylaşan sanatçıya estetik operasyonlarıyla ilgili hayranlarından artık durmalısın mesajları yağdı.

Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı'nın son haline inanamayacaksınız! Verdiği kilolarla bambaşka biri oldu

Önce reddetti sonra tek tek açıkladı

Damla Ersubaşı ilk olarak 2018’de mide küçültme operasyonu geçirerek 41 kilo vermişti. Zaman içinde hem saç sitili hem de estetik operasyonlarıyla sürekli değişim geçirdi. Tüm bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Ancak daha önce estetik yaptırdığı iddalarını reddeden Ersubaşı öyle bir paylaşım yaptı ki..

Ersubaşı yayınladığı videoda yaptırdığı estetik operasyonları itiraf etti ve tek tek işlemleri anlattı. Ersubaşı, “Elmacık kemiğime, yanağıma, dudağıma, çeneme, burnuma dolgu yaptırdım. İstediğiniz kadar ‘Dudakları dolgu’ diyebilirsiniz. Doğru, yalan değil. Yaptırdım… Botoksum da var. 30’a iki kala tribine girdim” ifadelerini kullandı.

Son operasyonundan sonra fotoğrafını paylaşan oyuncuya hayranlarından tepki geldi. Yeni halini beğenmeyen bazı takipçileri “artık estetik yaptırma” uyarısında bulundu. “İyi ki de yaptırdım” diyen Damla Ersubaşı, “İsteyen istediğini söyleyebilir, ben şu an böyle çok mutluyum. Yüzüm hala şiş. Tam oturması bir haftayı buluyormuş, o yüzden çok bahsetmedim size” şeklinde konuştu.

Eski eşiyle barıştı mı?

Eski eşiyle barıştı mı? O iddiaya cevap verdi

Cihangir’de geçtiğimiz hafta röportaj veren güzel oyuncu şu sıralar cilt bakımı üzerine kendi ürünlerini hazırlamak için uğraştığını söyledi. Geçtiğimiz yıl anlaşmalı olarak boşandığı eski eşi Mustafa Can Keser ile barıştıkları iddia ediliyor. Gelen soru üzerine Ersubaşı, “Hayır, öyle bir durum yok” diyerek iddiaları yalanladı.