Damla Ersubaşı’ndan eski kocası ile eğlenceli anlarını paylaştı: “Sevgilin kızmasın sonra he!”

Yıllar önce çocukluk dizi Sihirli Annem’de rol alan ve “Tuğçe” karakterine hayat veren Damla Ersubaşı, uzun süredir ekranda görünmemesine rağmen magazin basının konuştuğu isimlerden birisi olmaya devam ediyor. Özellikle özel hayatı ile gündemde kalan Ersubaşı, eski eşi Mustafa Can Keser ile bir araya geldiği anları sosyal medya hesabından paylaşarak, yine olay yarattı.

YANAĞINDAN MAKAS ALDI!

Daha önce boşandığı, sonrasında ise bir şans daha vererek tekrar nikah masasına oturma kararı aldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile sık sık görüşmeye devam eden Damla Ersubaşı, son dönemlerde yaptığı açıklamalar ile Keser ile olan ilişkisini açıklığa kavuşturdu. Eski eşi ile kızları sebebi ile sürekli görüşmek durumunda olduğunu ancak Keser ile artık çok yakın iki arkadaştan öteye geçemeyeceklerini belirten Damla Ersubaşı, eski eşi ile bir araya geldiği zamanları da sosyal medya hesabından paylaşmakta herhangi bir sakınca görmemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yine bir ev ortamında bir araya gelen ve kızları ile vakit geçiren eski eşler Damla Ersubaşı ile Mustafa Can Keser, sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alındı. Eski eşinin yanağından makas alan Damla Ersubaşı, o anları Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaştı.

“SEVGİLİN KIZMASIN HE!”

Eski eşi kahve içerken yanağından makas alan ve o anları sosyal medya hesabından paylaşan Damla Ersubaşı, sosyal medya kullanıcıları tarafından yorumlara boğuldu. Eşinin yanağından makas alırken son dönemlerde sosyal medyada sıklık ile konu olan “tık doğdu güneşim” ifadelerini kullanan Damla Ersubaşı, videonun sonunda söylediği “sevgilin kızmasın he” sözleri ile de gündem oldu.

TEPKİSİZ KALDI!

Eski eşi Damla Ersubaşı’nın kendisine attığı laflara ve yanağından makas alışına karşı sessizliğini korumaya devam eden Mustafa Can Keser, sosyal medya kullanıcılarının dikkatlerinden kaçmadı.

Exit mobile version