Danıştay Başkanlığı sözleşmeli personel alımı yapacak: Aylık 24 bin TL ödeme yapılacak!

Danıştay Başkanlığı sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Yayınlanan ilanda 2019 veya 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavında alınan KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (KPSS puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS puanı 70 (yetmiş) olarak dikkate alınır) ile YDS veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen puanın yüzde 30’unun toplamı esas alınacağı bildirildi. İlanda belirtilen başvuru şartlarını taşıyanlar 12 Temmuz 2021 ile 30 Temmuz 2021 tarihleri arasında başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Danıştay Başkanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli kadrosunda alım yapacağını duyurdu. Sistem Uzmanı kadrosunda çalışanlar için aylık 24 bin 267,93 TL, Yazılım Geliştirme Uzmanı (Java) için aylık 16.178,62 TL, Yazılım Geliştirme Uzmanı için 16.178,62 TL brüt sözleşme ücreti tavanı belirlendi.

GENEL ŞARTLAR

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak.

b) Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik Expert (MCSE) sertifikalarından en az birine sahip olmak ve belgelemek.

k) Tercihen Güvenlik Duvarı, IPS, IDS, İçerik Filtreleme ve Yük Dengeleyici teknolojileri konusunda bilgi sahibi olmak.

l) Tercihen Yerel Alan Ağı (LAN), Geniş Alan Ağı (WAN), Kablosuz Yerel Alan Ağı (WLAN), Sanal Özel Ağ (VPN), Dinamik Yönlendirme Protokolleri, SSL, DHCP, DNS, Proxy ve IEEE 802.1x teknolojileri konusunda bilgi ve tecrübe sahibi olmak.

m) Tercihen VMware Certified Professional (VCP) Sertifikasına sahip olmak ve belgelemek.

n) Tercihen Linux Foundation Certified System Administrator (LFCS), Linux Foundation Certified Engineer (LFCE), Red Hat Certified System Administrator (RHCSA), Red Hat Certified Engineer (RHCE) sertifikalarından en az birine sahip olmak ve belgelemek.

o) Tercihen Cisco Certified Network Associate (CCNA), Cisco Certified Network Professional (CCNP), CCNP Data Center, CCNP Routing and Switching, CCNP Collaboration, CCNP Security, CCNP Wireless, CCNP Service Provider, CCDP, CCNP Cloud sertifikalarından en az birine sahip olmak ve belgelemek.

p) Tercihen ISO 27001 (Bilgi Güvenliği Yönetimi Sistemi) Standardı denetçi sertifikasına sahip olmak.

BAŞVURU ŞEKLİ, YERİ VE TARİHİ:

Başkanlığımızın www.danistay.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formu eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulduktan sonra istenilen belgelerle beraber 12/07/2021 – 30/07/2021 tarihleri arasında saat 17:00’a kadar Danıştay Başkanlığı Personel ve Eğitim Müdürlüğü (Dumlupınar Bulvarı No: 149 Eskişehir Yolu 10. Km Çankaya/Ankara) adresine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.

Posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar yalnız bir pozisyon için başvurabilirler.

Exit mobile version