Dar boğaza düşen vatandaşlara, Enpara’dan müjdeli haber: 3 adımda 120 bin TL cebinizde! Enpara kredisi 2022

Geride bıraktığımız yılın son çeyreğinde döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan olumsuz gelişmeler, aralık ayının ortasında piyasalara yapılan müdahaleler ve geliştirilen yeni ekonomik model sayesinde bir nebze olsun kontrol altına alınabilmişti. O dönem içerisinde gündelik hayatın akışı içerisinde satın alınan hizmetlere ve hizmet ürünlerine yapılan yüksek oranlı zamların, piyasaların kontrol altına alınmasından sonra geri alınacağı konusunda ümitlenen vatandaşlar, 2022 yılına daha da kötü haberler ile başladılar.

Kısa süreliğine kontrol altına alınmış olan ekonomi piyasaları, yeni yıla girilmesi ile birlikte FED faiz kararı baskıları sonucunda tekrar dalgalı hareketler sergilemeye başladı. Bir ayı aşkın süre önce Rusya ve Ukrayna ülkeleri arasında çıkan savaş, piyasaların tekrar yükseliş trendine girmesine ve bazı ürünlerinde tedarikinde problemler yaşanmasına sebep oldu. Tüm bu gelişmeler ışığında gündelik hayata yansıtılan zam oranlarının giderek artması, vatandaşları geçim derdine düşürdü.

Bir süredir zorlu ekonomik şartlar ile mücadele etmeye çalışan vatandaşlara, şubesiz bankacılığın öncülerinden biri olan Enpara’dan müjdeli haber geldi. Banka, sadece mobil uygulamasını indirerek erişilebilecek olan ihtiyaç kredisi hizmetini başvurulara açtığını duyurdu.

Enpara’dan İhtiyaç Kredisi Hizmeti

Geliştirdiği avantajlı kredi kampanyaları ile dikkat çeken Enpara, yeni dönemde nakde olan ihtiyacı artan vatandaşlar için güncel bir ihtiyaç kredisi hizmeti daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili hizmetinin üst limitini 120 bin TL, azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi.

20 Bin TL’ye Ne Kadar Öderim?

Enpara tarafından geliştirilmiş olan ihtiyaç kredisi hizmetinden 20 bin TL tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

Enpara Kredi Başvurusu 2022

Enpara’nın ihtiyaç kredisi hizmetine, mobil uygulamasını indirerek başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version