Dar gelirli ailelere ilaç gibi gelecek gelişme: O bankalar 3 dakikada 10 bin TL’ye kadar ödeme yapacak

Acil nakit ihtiyacını gideremeyen; eğitim, sağlık, konut, taşıt gibi farklı sektörlere ait ihtiyacını karşılamak isteyen vatandaşlara müjdeli haber o bankalardan duyuruldu. Bankacılık faaliyetlerinde nakit ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılarken para transferi, birikim hesabı uygulamaları ile de oldukça avantajlı fırsatlar sunan bankalar için kredi detayları açıklandı. İş Bankası, Yapı Kredi ve Akbank şubeleri üzerinden yapılacak kredi başvuruları değerleniyor.

Akbank Hızlı Kredi Avantajı

Akbank müşterilerine yönelik farklı vade oranları üzerinden kredi fırsatları kredi kartı avantajı ve banka içi mevduat işlemleri ile banka müşterilerine kaçırılmayacak kredi fırsatları sunuyor. Farklı alanlara yönelik oluşan anlık acil ihtiyacı gidebilmeyi destekleyecek kredi talebinde bulunabilmek için bankaya gitmeye gerek kalmıyor. Akbank mobile şube üzerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile kredi başvurusu hızlı bir şekilde yapılabilir. Uygun faiz oranı, uzun vadeli geri ödeme seçenekleri ile kredi talebinde bulunabilir.

İş Bankası Hızlı Kredi Avantajı

İş Bankası güvenilir ve hızlı bankacılık anlayışı ile müşterilerine acil nakit ihtiyacını giderecek kredi fırsatlarını sunuyor. İş Bankası hızlı kredi talebi için faiz oranları yüzde 1.90 olarak belirlendi.

Yapı Kredi Hızlı Kredi Avantajı

Yapı Kredi anında kredi hizmeti kapsamında acil finansman ihtiyacı duyan müşterilerine 36 aya kadar vade seçeneği üzerinden kredi talep fırsatı sağlıyor. Acil ihtiyaçları giderebilmek ihtiyaçları ertelemeden yerine getirebilmek için internet sitesi ya da mobil bankacılık uygulaması üzerinden başvurular gerçekleştirilebilir.

Exit mobile version