Ekonomi

Dar gelirli ailelere, İş Bankası’ndan dev kampanya! Başvuran herkese, alışverişlerinde kullanabilecekleri 200 TL hediye para ödemesi yapılacak!

Yeni yılın gelmesi ile birlikte, geçtiğimiz yılın son haftalarında yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerin izlerini silmek isteyen bankalar, vatandaşların nakit sıkıntısında onlara destek olabilecekleri çeşitli kampanyalar geliştirmeye başladılar. Yeni hafta ile birlikte bir kampanya haberi de milyonlarca müşterisi olan Türkiye İş Bankası’ndan geldi.

Türkiye İş Bankası, özellikle alışveriş yaparken nakit sıkıntısı yaşayan ve bu neden ile banka kartları aracılığı ile alışveriş yapmak zorunda kalan dar gelirli müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından duyurulmuş olan kampanyaya göre gerekli şartları sağlayan tüm müşterilere, 200 TL alışveriş yardımı yapılacak!

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyası

Türkiye İş Bankası, özellikle dar gelirli vatandaşların yardımına yetişecek olan bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Duyurulan kampanya haberine göre tek seferde 200 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan her İş Bankası müşterisine, 200 TL değerinde Maxi Puan yüklemesi yapılacak. Böylelikle vatandaşların 200 TL tutarında olan alışverişleri, İş Bankası tarafından karşılanmış olacak.

Türkiye İş Bankası Alışveriş Kampanyası Katılım Şartları

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan 200 TL değerinde alışveriş kampanyasına katılım sağlayabilmek için İş Bankası müşterisi olmak gerekiyor. İş bankası müşterisi olan ve bankanın kredi kartı ya banka kartı hizmetinden yararlanan herkes, 200 TL tutarında alışveriş kampanyasından yararlanabilecek.

Türkiye İş Bankası Müşterisi Nasıl Olunur?

Türkiye İş Bankası müşterisi olarak, bankanın yeni dönem kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlar, bu isteklerini bankanın ilgili şubelerine gitmelerine gerek kalmadan gerçekleştirebiliyorlar. Bu noktada yapılması gereken tek şey İş Bankası Mobil uygulamasını indirerek, ilgili ana ekranda çıkan “müşteri olmak istiyorum” sekmesini tıklamak ve ekranda çıkan yönlendirmeleri uygulamak.

İş Bankası Mobil uygulamasını indiren ve bankanın kredi kartı ya da banka kartı hizmetine başvuruda bulunan vatandaşlar, yeni dönem 200 TL alışveriş kampanyasına katılabiliyorlar. Üstelik katılım sağlanması için kartın teslim edilmesini beklemeye de gerek yok. Başvuru yapılan ilgili kartın, banka tarafından onaylanması durumunda internet üzerinden alışveriş yaparak da kampanyadan yararlanılabiliyor.