Defne Samyeli’nin oyunculuk ve modellik yapan kızı Deren Talu, erkek arkadaşı ile verdiği samimi pozu sosyal medya hesabından paylaştı!

Uzun yıllar boyunca ekranlarda haber spikeri olarak görmeye alışık olduğumuz Defne Samyeli, son yıllarda hem tarzını hem de kariyer rotasını oldukça değiştirdi. Giydiği kıyafetler ve verdiği cesur pozlar ile kendinden sıklık ile söz ettirmeyi başaran Defne Samyeli, şimdilerde oyunculuk ve şarkıcılık yapmaya devam ediyor.

Başarılı güzel Defne Samyeli’nin en az kendi kadar gündeme gelen kızlarından olan Deren Talu ise güzelliği ile annesini gölgede bırakma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Oyunculuk ve modellik yapan 25 yaşındaki Deren Talu, verdiği cesur pozlar, sosyal medyayı aktif kullanması ve özel hayatı ile de gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bikinili fotoğrafını paylaşan ve dakikalar içerisinde yüzbinlerce beğeni ile övgü dolu yorum alan Deren Talu, bu kez de erkek arkadaşı ile çekilmiş olduğu samimi fotoğrafı Instagram hesabından yayınladı. Kızının paylaşımları, Defne Samyeli’nin eleştirilmesine sebep oldu.

Deren Talu’dan Sevgilisi ile Samimi Poz!

Defne Samyeli’nin büyük kızı olan Deren Talu hem güzelliği hem de iddialı giyim tarzı ile gündeme gelmeye devam ediyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Talu, bu kez de sevgilisi Baran Tınaz ile bir fotoğrafını paylaşarak gündeme geldi. Sevgilisinin kucağında oturduğu görülen Defne Talu’nun fotoğrafına bir kısım sosyal medya kullanıcısı romantik yorumlar yazarken, bir diğer kısım ise eleştiri yağmuruna tuttu.

Takipçisine Net Yanıt!

Geçtiğimiz günlerde Instagram’ın soru-cevap etkinliğini kullanarak kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Deren Talu, bir takipçisinin “Sence de fazla açık ve iddialı giyinmiyor musun?” sorusuna net bir şekilde “hayır” yanıtını verdi.

Defne Samyeli’den Eleştirilere Yanıt!

Kızlarının verdikleri cesur pozlar sebebi ile sıklık ile eleştirilere maruz kalan Samyeli “Cesur pozdan kasıt ne onu tam olarak bilmiyorum. Onların yaş grupları hep bu şekilde paylaşım yapıyorlar. Kameraların önünde doğmuş olmaları sebebi ile yaşıtlarının yaptıkları herhangi bir şeyden benim ünüm yüzünden geri kalmalarını istemem” yanıtını verdi.

Exit mobile version