Magazin

Demet Akalın durmuyor! Miss Turkey güzelleri için yaptığı paylaşımlar olay oldu!

Geçtiğimiz günlerde büyük bir organizasyon ile gerçekleşen Miss Turkey 2022 yarışması sonucunda Türkiye’nin en güzel üç genç kızı belli oldu. Sonuçların açıklanmasından sonra paylaşımlarda bulunan ünlü şarkıcı Demet Akalın, yine gündeme oturdu.

MISS TURKEY 2022’NİN SONUÇLARI AÇIKLANDI!

Her sene olduğu gibi bu sene de düzenlenen Miss Turkey yarışması, renkli görüntülere şahitlik etti. Daha önce aynı yarışmada derece elde eden Berfu Yenenler, bu sene yarışmanın sunuculuğunu üstlendi.

Geçtiğimiz günlerde yapılan oylama sonucunda, bu senenin Miss Turkey güzelleri belli oldu. Kraliçelik tacını alan isim Nursena Say olurken ikinci isim Aleyna Şirin ve son olarak gecenin üçüncüsü de eski manken Neşe Erberk’in kızı Selin Erberk oldu.

DEMET AKALIN’DAN OLAY PAYLAŞIMLAR!

Gündelik hayat olaylarına ilişkin yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam eden ünlü şarkıcı Demet Akalın, Miss Turkey 2022’nin ardından da paylaşımlar yaparak magazin gündemine bomba gibi düştü.

Aktif olarak kullandığı Instagram ve Twitter hesaplarından Miss Turkey 2022 yarışmasına ilişkin olay yaratan paylaşımlar yapan Demet Akalın, yarışmanın birincisi olarak kraliçe tacını alan Nursena Say için “ilk iş gözaltı torbaları” diyerek Say’a göndermede bulundu. Ayrıca Demet Akalın tüm Miss Turkey yarışmacılarını kastederek “bunlar şimdi böyleyse 50’lerinde ne olur?” diyerek tepki gösterdi.

Yarışmada 3’üncülük elde eden Selin Erberk için de yorumda bulunan Demet Akalın, Erberk’in eski manken Neşe Erberk’in kızı olmasından ötürü torpilli olduğunu ima ederek “Hira’yı ayıp olmasın diye Türkiye güzeli seçmeyin” ifadelerini kullandı.

NEŞE ERBERK’TEN YANIT GELDİ!

Demet Akalın’ın, kızı Selin Erberk için yapmış olduğu paylaşıma sessiz kalmayan Neşe Erberk “talihsiz bir açıklama olmuş, Demet’i öpüyorum” diyerek Akalın’a tepki gösterdi.