Magazin

Demet Akalın öyle bir isime savaş açtı ki..

Pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın şarkılarıyla olduğu kadar girdiği polemiklerle de gündemde kalan bir isim. Uzun süredir böyle bir durum yaşanmamıştı ta ki Survivor partisine kadar..

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, pop müzikteki başarısı ve ticari rekorları kadar kavgacı tarafıyla da gündeme düşüyor. Pop müziğinin olduğu kadar tartışmaların ve polemiklerin de kraliçesi olan Demet Akalın, kardeş gibi olduğu pek çok isimle sık sık kavga ediyor. Öyle ki, eşleriyle bile sık sık ayrılıp barışıyor, hatta bu barışmalar boşanmadan sonra gerçekleşiyordu. Demet Akalın kızdığı insanları bir anda silse de, sonradan arayı düzeltmeyi de ihmal etmiyordu. Yıllarca beraber çalıştığı ve en sevilen şarkılarında imzası olan Ersay Üner de bu isimlerden biri oldu. İkili, önceki yıllarda birkaç kez küsüp yollarını ayırdıklarını açıkladı. Son kavgalarında Demet Akalın arkadaşına cip hediye ederek gönlünü almayı başardı. Ama ne olduysa oldu, ikilinin arası yine bozuldu. Bu durum, dün gece yapılan “Survivor” partisinde ortaya çıktı.

Demet Akalın, Survivor tespitinde haksız değil

Sıkı bir Survivor takipçisi olan Akalın dün gece ünlüler takımının 2021 şampiyonu İsmail Balaban için yaptığı partiye katıldı. Bütün gece coşan ve coşturan Demet Akalın, sıra eski dostu Ersay Üner’in şarkısına gelince durdu. “Sevmediğim parça olunca ben” diyerek tepki göstermeyi de ihmal etmedi.

Ersay Üner kimdir?

7 Ekim 1978’de doğan Ersay Üner Türk pop müzik şarkıcısı, şarkı sözü yazarı ve besteci. Demet Akalın için yazıp bestelediği şarkılarla 2000’lerde Türkiye’de tanınmaya başladı. Konya Seydişehir doğumlu müzisyen, babasının memur olarak görev yaptığı belediye düğün salonunda müzikle tanıştı.

Ersay Üner’in imza attığı şarkılar arasında; “Afedersin”, “Bebek”, “Herkes hak ettiği gibi yaşıyor”, “Mucize”, “Tatil”, “Unuttum”; Nâlân’ın “Gücüm Yetmez”, Ebru Gündeş’in “Söyleyin”, “Kızıl Mavi”; Ziynet Sali’nin “Hava Hoş”; Sibel Tüzün’ün “Yaz Aşkı”; bulunmaktadır.

Single’ları

“Yürüdüm” (2015)
“Tatlım Tatlım (Orijinal Film Müziği)” (2017)
“Tatlım Tatlım (Bayraşa Remix)” (2017)
“İki Aşık” (2017)
“Seni Soruyorlar” (2021)