Magazin

Demet Akalın’dan ‘Dilan Polat’ yorumu: Bir şeyler hissedince uzaklaştım!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sunduğu programda gözaltına alınan Dilan Polat ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Akalın, Dilan Polat için, ”Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi” dedi.

‘SAHNE FOTOĞRAFLARIMIZI ÇEKERDİ’

Demet Akalın, ‘Demet ve Jess’le Gel Konuşalım’da dikkat çeken açıklamalar yaptı. Akalın “Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat’ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen’e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi” dedi.

‘BİRTAKIM ŞEYLER HİSSETTİĞİM İÇİN UZAKLAŞTIM’

Akalın açıklamasında “Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Benimle ve Hira’yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm!” cümlelerine yer verdi.

Bir dönem Dilan Polat’ın videosunun altına Demet Akalın’ın kızı Hira’nın hesabından, “enerciii bu kızdan nefretcii” yorumu yapılınca Dilan Polat, “Annesi hesapları karıştırmış küçük çocuk nefretçiii diyecek kadar nefret duygusunu bilmiyordur sanırım. Enerci Hiracım enerci” ifadelerini kullanmıştı.