Demet Özdemir Bombayı Patlattı! Yeni Dizinin Fragmanı Çok Yakında!

Son dönemde Türk televizyonlarının en çok aranan simalarından biri haline gelen Demet Özdemir, hayranlarını heyecanlandıran haberle gündeme geldi. Son olarak Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizi ile gündeme gelen Demet Özdemir bir süre dizi tekliflerine hayır demişti. Netflix platformu için çekilen Aşk Taktikleri isimli filmle hayranlarının karşısına çıkan ünlü oyuncunun bir sonraki projesi merak ediliyordu.

14 Haziran tarihinde Türkiye’deki yayın hayatına başlayan Disney Plus, güzel oyuncu Demet Özdemir’i de kadrosuna katmayı başardı. Bu platformda yayınlanacak “Dünyayla Benim Aramda” isimli dizide Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy üçlüsü başrolü paylaşacak. Bu projede yer almasına rağmen yaptığı anlaşma kapsamında kamuoyuna detaylı açıklamalar yapmayan Demet Özdemir, son röportajında hayranlarını heyecanlandıran bir tüyo verdi.

Dünyayla Benim Aramda Dizisi Geliyor

Disney Plus platformunda yayınlanacağı açıklanan Dünyayla Benim Aramda dizisinde Demet Özdemir’in İlkin isimli bir karakteri canlandıracağı öğrenildi. Güzel oyuncu bu dizi ile ilgili fazla detay vermemeye özen gösterirken, bir derginin sahibi rolünü üstleneceğini ifade etti. Ayrıca güzel oyuncunun dizideki sevgilisi Tolga’yı Buğra Gülsoy canlandıracak. Henüz bu diziyle ilgili detaylı paylaşım yapılmazken Demet Özdemir’in hayranları meraklı bekleyişini sürdürüyor.

Demet Özdemir’den Yeni Dizi Açıklaması

Disney Plus’ın açılış etkinliğine katılan Demet Özdemir, merakla beklenen yeni projesi hakkında konuştu: “Çok güzeldi, benim için müthiş bir deneyimdi. Bakalım çıktığında siz ne düşüneceksiniz, ben onu daha çok merak ediyorum.” Milyonları ekran başına toplaması beklenen dizi ile ilgili fazla detay vermeyen güzel oyuncu, fragmanın hazırlandığını ve heyecanla beklediğini dile getirdi. Dünyayla Benim Aramda dizisi çok yakında Disney Plus dijital platformu üzerinden Demet Özdemir hayranlarıyla buluşacak.

Exit mobile version