Magazin

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğün tarihlerinde, inanılmaz tesadüf! Eski aşklarının doğum günleri…

Geçtiğimiz günlerde görkemli bir tören ile dünya evine giren Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, sonradan ortaya çıkan bir detay ile şaşkınlık yarattı.

28 AĞUSTOS TARİHİNDE DÜNYA EVİNE GİRDİLER!

14 Şubat tarihinde sevgilisi Demet Özdemir’e evlilik teklifi ederek bir buçuk aylık ayrılığın ardından radikal bir karar alan Oğuzhan Koç bu adımı ile hem yakın çevresini hem de hayranlarını oldukça sevindirmişti. Kameralara mutluluk pozları veren ve oldukça da yakıştırılan ünlü çift, geçtiğimiz aylarda samimi bir tören ile nişan yüzüklerini taktı.

Aylardır, gerçekleşecek düğünleri için hazırlıkları tamamlamaya çalışan ve hazırlıklar için tam 4 milyon TL harcadıkları iddia edilen Oğuzhan Koç- Demet Özdemir çifti, 26 Ağustos tarihinde nikah masasına oturmayı planlarken bölgede görülen yoğun yağış sebebi ile düğünlerini 2 gün ertelemek durumunda kaldı. Sonunda 28 Ağustos tarihinde İstanbul Sarıyer’de bulunan lüks bir otelde dünya evine giren Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti, ihtişamlı törenleri ile adlarından söz ettirmeyi başardı.

DETAY ŞAŞKINLIK YARATTI!

Planladıkları tarihe göre iki gün gecikmeli olarak nikah masasına oturmak durumunda kalan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çifti, şimdilerde balayının tadını çıkarırken düğün tarihine ilişkin ilginç detay gözlerden kaçmadı. Oğuzhan Koç’un eski sevgilileri Yağmur Tanrısevsin ile Zeynep Koçak, düğün tarihinde doğum günlerini kutladı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARINDAN İLGİNÇ YORUMLAR!

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir’in düğün tarihlerinin, ünlü şarkıcının eski sevgililerinin doğum günü tarihlerine denk gelmiş olması bazı sosyal medya kullanıcılarından tepki gördü. Yağmur Tanrısevsin’i de Zeynep Koçak’ı da aldattığı iddia edilen Oğuzhan Koç, düğün tarihinin onların doğum günlerine denk gelmesi sebebi ile isimlerin hayranları tarafından oldukça eleştirildi.