Magazin

Demet Özdemir kıskançlık krizine girdi: Ünlü oyuncu, Hande Erçel’i takip etmeyi bıraktı!

Ekranların sevilen yüzü demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç ile ayrılığından sonra kendine gelemedi. Aşk hayatı hazin bir şekilde sonlanan oyuncu Demet Özdemir’in, iş hayatında da mutsuz olduğu öğrenildi. Meslektaşı Hande Erçel’i kıskandığı iddia edilen Demet Özdemir’in, Erçel’i takipten çıkardığı dikkatler kaçmadı.

Önce İlişkisi Bitti!

2021 yılının başında şarkıcı Oğuzhan Koç ile yeni bir ilişkiye başlamış olan Demet Özdemir, 2022 yılına kötü bir başlangıç yaptı. Nikah masasına oturacakları düşünen ünlü çift, yeni yıla ayrı olarak girdi.

Geçtiğimiz sene yaşadıkları aşk ile magazin gündeminden isimleri düşmeyen, şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir, yılı beklenmedik bir sürpriz ile tamamladı. 2021 yılının son haftasında beraber Fransa tatiline gitmiş olan ünlü çift, tatil dönüşünde ayrılık kararı aldı. İlişkisinin bittiği günden beri herhangi bir açıklamada bulunmayan Demet Özdemir’in bu konu ile ilgili hala üzgün olduğu öğrenildi.

Sonra İşleri Azaldı!

Evlilik ile sonlanması tahmin edilen ilişkisinin bitmesinin ardından magazin gündeminde pek adı geçmeyen oyuncu Özdemir, bugün kıskançlık haberleri ile ortaya çıktı. Son dizisinin final yapmasından sonra bir süredir ekranlarda boy göstermeyen ünlü oyuncu, bağlı olduğu menajerlik ajansı ile ilgili problemler yaşamaya başladı.

Demet Özdemir’in bağlı bulunduğu menajerlik ajansında kaydı olan bir diğer ünlü de Hande Erçel. Son zamanların en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü oyuncunun kapısını Disney Plus da çaldı. Aynı ajansta yer almalarına rağmen gelen bütün iş tekliflerinin kendisine değil de Hande Erçel’e gitmesine sinirlendi söylenen Demet Özdemir’in, kıskançlık krizine girdiği iddia edildi.

Sosyal Medyada Takip Etmeyi Bıraktı!

Daha önce kameralara beraber görüntü vermemiş olan Demet Özdemir ve Hande Erçel, Instagram aracılığı ile birbirlerini takip ediyorlardı. Ancak Demet Özdemir’in bir süredir Hande Erçel’i takipten çıkarmış olması magazin basının ilgisini çekmeyi başardı.

Hande Erçel’e gelen iş tekliflerini kıskandığı söylenen Demet Özdemir’in, çıkan bu haberlerin üzerine meslektaşını takip etmeyi bırakması kıskançlık dedikodularının doğru olduğunu düşündürdü.