Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ayrılığı ile ilgili şok iddia! Aralarına Şükrü Özyıldız mı girdi?

Türkiye’nin sevilen isimlerinden oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç, geçtiğimiz yılın başında büyük bir heyecan ile başladıkları ilişkilerini yılsonunda noktalamıştı. Ünlü isimlerin ayrılıkları ile ilgili pek çok iddia ortaya atıldı ancak iki isimden de bir açıklama gelmedi.

Yeni hafta ile birlikte ikilinin ayrılığı ile ilgili şok bir iddia daha ortaya atıldı. Ünlü çiftin ilişkisinin bitmesine, oyuncu Şükrü Özyıldız’ın sebep olduğu iddia edildi!

Paris Tatili Sonrasında Ayrılmışlardı!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç 2021 yılının başı itibari ile yepyeni bir ilişkiye başlamış, hatta bir zamanlar Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin’in yakın arkadaş olması ilişkinin başında epey konuşulmuştu.

Yaklaşık bir yıl boyunca magazin basınına mutluluk pozları veren ünlü çift, yılın sonlanmasına bir hafta kala birlikte Paris tatiline çıkmış ve oradan da mutluluk karelerini Instagram hesaplarında paylaşmıştı. Herkes bu ilişkinin evlilik ile sonlanacağını düşünürken, Paris tatili sonrasında aldıkları şok ayrılık kararı magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Annesini Bahane Etti!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir’in bir anda ayrılık kararı almasına neyin sebep olduğu merak edilirken, ünlü oyuncunun yakın çevresinden konuya ilişkin haberler geldi. İddialara göre Demet Özdemir’in annesinin bir rahatsızlığının olduğu ve ünlü oyuncu annesi ile daha çok vakit geçirebilmek için ilişkisini bitirme kararı aldığı söylenmişti.

Şükrü Özyıldız Kıskançlığı!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, bu zamana kadar ayrılıklarının nedeni ile ilgili bir açıklama yapmadı. Ancak yakın çevrelerinden alınan bilgilere göre ilişkilerinin bitme sebebi Demet Özdemir’in annesinin rahatsızlığı değil, Oğuzhan Koç’un Şükrü Özyıldız kıskançlığı idi.

Demet Özdemir ve oyuncu Şükrü Özyıldız, yakın zamanda Netflix platformunda beraber bir iş yapmış ve o zamanlar Demet Özdemir ile birlikte olan Oğuzhan Koç, sevgilisinin Şükrü Özyıldız ile olan yakınlığından rahatsızlık duymuş. Bunun üzerine kıskançlık seviyesini arttıran Oğuzhan Koç, bu halleri ile sevgilisini bunaltmış ve ayrılık kararı da kaçınılmaz olmuştu.

Exit mobile version