Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ilişkisi resmen bitti: Fotoğrafları sildiler!

Geçtiğimiz haftalarda oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç’un ilişkisinin bittiğine dair yayılan haberler, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılık iddialarını üzüntü ile karşılayan ünlü çiftin hayranları, iddiaların doğru olmadığını ümit ediyorlardı. Ancak yazılı ya da sözlü bir açıklama yapılmamış olmasına rağmen ünlü çiftin ilişkilerini noktaladığı kesinleşti.

2021’in Son Ayrılığı Gerçekmiş!

2021 yılının başında haklarında konuşlan tüm olumsuz detaylara rağmen mutlu bir ilişkiye başlayan şarkıcı Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir, ünlüler camiasının en yakışan çifti olarak adlandırılıyordu. Ancak 2021 yılının son haftalarına doğru haklarında ayrılık iddialarının ortaya atıldığı ünlü çift, çıkan haberler ile hem yakın çevrelerinin hem de hayranlarının üzüntüleri ile karşılaştı.

Geride bıraktığımız yılın sonlarına doğru haklarında her ne kadar ayrılık iddiaları ortaya atılmış olsa da çift bu iddialara karşın sessiz kalmış ve Instagram’da yer alan fotoğraflarını silmedikleri için kısa süreli bir problem yaşadıklarını düşündürmüşlerdi. Ancak çifte yakın olan isimler ayrılığı doğrulamış ve bu ayrılık “2021’in son ayrılığı” başlığı ile magazin gündeminde yerini almıştı.

Ayrılığın Nedeni Ortaya Çıktı!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir ayrılık haberlerinden çok kısa bir süre önce beraber Fransa tatiline çıkmış ve orada çektikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından paylaşmıştı. Tatilin hemen ardından haklarında çıkan ayrılık iddiaları, Fransa’da istenmeyen olaylar yaşanmış olmasından ötürü bir problem çıktığını ve ayrılık kararının bu sebep ile alındığını düşündürmüştü. Ancak işin aslının öyle olmadığı sonradan ortaya çıktı.

Demet Özdemir’e yakın olan isimler, ünlü oyuncunun Oğuzhan Koç ile ayrılığının ardında yatan nedeni açıkladı. Oyuncunun yakın çevresi, Demet Özdemir’in annesinin rahatsız olduğunu ve ünlü oyuncunun annesi ile daha çok ilgilenmek için ayrılık kararı aldığını bildirdi. Bu açıklama ünlü çiftin hayranlarını tatmin etmedi.

İlk Adım Demet Özdemir’den Geldi!

Hem fotoğraflarının hala Instagram’da duruyor olması hem de ikiliden ayrılık iddiaları ile ilgili herhangi bir açıklamanın gelmemiş olması ünlü çiftin tekrar barışacaklarını düşündürüyordu. Ancak uzun bir süreden sonra Demet Özdemir hayranlarını üzecek o adımı attı. Ünlü oyuncu, Oğuzhan Koç ile birlikte çekilmiş olan fotoğraflarını Instagram hesabından sildi. Demet Özdemir’in bu adımından sonra Oğuzhan Koç’ta eski sevgilisi ile çekilmiş olan fotoğraflarını sildi.

Exit mobile version