Magazin

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız ‘Aşk Taktikleri’nde buluştu!

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ın başrolünü paylaştığı ‘Aşk Taktikleri’ filminden ilk kare geldi. Şükrü Özyıldız ilk set gününde çekilen kareyi “Demet’le buluştuk sonunda” notuyla paylaştı.

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız, Aşk Taktikleri'nde buluştu! Setten ilk kareyi paylaştılar

Son olarak TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol oynayan Demet Özdemir’in yeni projesi merakla bekleniyordu. Dizinin final yapmasının ardından sevgilisi Oğuzhan Koç ile Çeşme’de uzun bir tatil yapan Özdemir, setlere geri döndü. Netflix platformunda yayınlanacak olan Aşk Taktikleri isimli filmin çekimleri başladı. ATV’de yayınlanan Akıncı dizisinde başrol oynayan Şükrü Özyıldız, yeni partneri Demet Özdemir’le çekilen fotoğrafı “Demet’le buluştuk sonunda” notuyla paylaştı. Demet Özdemir ise rol arkadaşıyla olan fotoğrafı kendi hesabından “Sonunda” notuyla paylaştı.

Aşk Taktikleri filmi Netflix için çekiliyor. O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği filmin çekimleri tam da yaz sıcaklarında başladı. Ancak son dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’in finalinin ardından 1,5 ay tatil yapan Demet Özdemir son derece enerjik ve dinamik görünüyor.

Yeniden bir romantik komedi hikayesinde yer alacak olan güzel oyuncu filmde Aslı karakterine hayat veriyor. Oyuncunun rol arkadaşları arasında; Şükrü Özyıldız’ın yanı sıra, Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı ve Atakan Çelik de bulunuyor.

Filmin yönetmenliğini Emre Kabakuşak üstlenirken senaryosu ise Pelin Karamehmetoğlu’na ait. Filmde Demet Özdemir’le birlikte başrolü paylaşan Şükrü Özyıldız da en son Akıncı dizisinde rol almıştı.