Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Dengeleri bozacak açıklama yapıldı! Asgari ücret 11 bin TL sürprizi geldi: Kritik asgari ücret gelişmesi

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in dolar tahmini 50,60 TL oldu. Selçuk Geçer doların yanı sıra asgari ücret hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Dolar, altın ve daha birçok konu hakkında şaşırtan açıklamalarda bulunan Selçuk Geçer’in en son doların 50,60 TL olacağını ifade etmişti. Selçuk geçer bunun yanı sıra asgari ücret hakkında değerlendirmelerde bulundu. 2023 asgari ücret hakkında heyecanlandıran açıklama ise Selçuk Geçer’den geldi.

ASGARİ ÜCRET 11 BİN TL GELİŞMESİ

Türkiye’ni gündeminde olan asgari ücret için tahminler zaman zaman yapılırken bir yeni tahmin de Selçuk Geçer’den geldi. Bu noktada ünlü ekonomist Selçuk Geçer asgari ücret konusunda herkesi heyecanlandırdı. Selçuk Geçer açıklamalarında 7 bin ve 10 bin TL arasında olması beklenen asgari ücret için değerlendirmelerde bulundu ve asgari ücretin 11 bin lira olabileceğini ifade etti.

HERKES HEYECANLANDI

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer’in dolar tahmini 50,60 TL olurken ortalığı karıştıran açıklamalarda bulunurken 2023 asgari ücreti gündemde yer alırken tahminlerde bulundu. Selçuk Geçer’in bu açıklamaları herkesi heyecanlandırdı.

Asgari ücret hakkında bir gelişme olduğunda okuyucularımızı anlık olarak haberdar edeceğiz.