Magazin

Deniz Işın ve İlhan Şen aynı projede buluştu! Sevmek Zamanı isimli dizinin yayın tarihi belli oldu!

Ana sezonda yayınlanan dizilerin tek tek tatil arası vermesi ile birlikte birçok kanal yaz dizilerini tanıtmaya başladı. Sezon içerisinde ki reyting rekabetlerini yaz aylarında da sürdürecek olan kanallar, bu savaştan galip çıkmak adına farklı senaryolar ve farklı oyuncu kadroları ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyorlar.

Birçok kanal, yaz sezonunda yayınlanacak olan ve başarı grafiğine göre ana sezonda da yayınlanıp yayınlamayacaklarını merak ettikleri yaz projelerini izleyici ile buluşturacak. Birkaç yaz dizisinin yayın hayatına başladığı şu günlerde, bir atılım da ATV’den geldi. Yeni dizisi Sevmek Zamanı isimli projede, izleyici tarafından beğenilen ve oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olmayı başaran genç oyuncular Deniz Işın ve İlhan Şen rol alacak. Dizinin, alışılagelmiş yaz dizisi senaryolarından farklı bir senaryoya sahip olması, izleyicileri şimdiden heyecanlandırmayı başardı.

ATV’ye Dram Yüklü Yaz Dizisi!

Yaz dizileri, genel itibari ile benzer konulara sahip olmaları ve çoğu zamanda romantik komedi tadında olmaları ile öne çıkıyorlar. Bu algıyı yıkmak ve benzer senaryoların arasından sıyrılarak zirveye yerleşmek isteyen ATV, yepyeni bir yaz dizisi ile izleyicileri buluşturmaya hazırlanıyor.

Başrollerinde güzel oyuncu Deniz Işın ve yakışıklı oyuncu İlhan Şen’in yer alacağı Sevmek Zamanı isimli dizi, dram ağırlıklı bir dizi olacağa benziyor. Henüz yayın hayatına başlamamış olmasına rağmen sosyal medyada konuşulmaya başlayan dizinin, ana sezonda da devam edeceği düşünülüyor.

Fragmanı Yayınlandı!

Sevmek Zamanı isimli dizinin fragmanı yayınlandı. Birbirine oldukça aşık ancak çeşitli sebeplerden ötürü bir türlü kavuşamayan ve kavuşamayacaklarını düşünen iki gencin yaşantılarını anlatacak olan dizi, dram türünde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yayın Tarihi Belli Oldu!

ATV, yeni dizisi Sevmek Zamanı’nı 20 Haziran Pazartesi seyircinin beğenisine sunacak.