Ekonomi

Denizbank 10 bin TL Emekli Kredisinde Düşük Faiz Dönemi Başladı

Türkiye bankacılık sektörünün önde gelen özel bankalarından Denizbank, acil nakit ihtiyacı olan emekli müşterilerine 10 bin TL nakit desteği sunacağını açıkladı. Düşük faiz oranları ve esnek ödeme seçenekleri ile 10 bin TL kredi çekip nakit ihtiyacını karşılamak isteyenlere müjdeli haber geldi. Denizbank 36 ay vadeli emekli kredisi kampanyası sayesinde ekonomik olarak zor dönemden geçen vatandaşlara destek olmaya devam ediyor.

Denizbank Emekli Kredisi Faiz Oranı

Milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan Denizbank, hayat pahalılığının giderek arttığı bu dönemde emekli vatandaşları unutmadı. Denizbank, 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi ile acil nakit ihtiyacı olan emeklilere bütçelerine uygun koşullarda nakit desteği sunuyor. Bankanın haziran ayına özel başlattığı düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasından sadece emekli maaşını Denizbank’tan alan müşteriler yararlanabilecek. Bu yüzden başka bankanın emekli maaş müşterileri, maaşlarını Denizbank’a taşıdıktan sonra anında 10 bin TL nakit desteğinden faydalanabiliyor.

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından Denizbank, haziran ayına özel duyurduğu emekli kredisinde aylık yüzde 2.58 faiz oranı sunuyor. Toplamda 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi çekilebilirken 10 bin TL tutarında kredi çeken emekli vatandaşlar ödeme vadesine göre taksitlerini kendi bütçesine uygun bir şekilde ayarlayabiliyor.

Denizbank Emekli Kredisi Ödeme Tablosu

Denizbank’tan 12 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi çeken emekliler ayda 1.018 TL taksit ödeyerek kredi borcunu kapatabiliyor. 24 ay vadeli 10 bin TL kredi çeken müşteriler ise ayda 604,88 TL ödüyor. 36 ay vadeli 10 bin TL ihtiyaç kredisi çeken emekli maaş müşterileri ise ayda 473 TL ödeyerek 3 yılın sonunda ihtiyaç kredisi borçlarını tamamen kapatmış oluyor.