Denizbank Adana’nın 3 farklı bölgesinde icralık gayrimenkul satışına başladı: İş yeri, tarla ve konut fiyatları, piyasanın altına düşürüldü!

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. İhalelere konu olan icralık gayrimenkullerin Adana ilinde bulunduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN ADANA’DA SATILIK TARLA İLANI!

Sunmuş olduğu finansman hizmeti karşılığında teminat olarak aldığı ve borcun ödenmemesinden ötürü el koyduğu icralık tarlayı satışa çıkardığını duyuran Denizbank, söz konusu satış sürecine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık tarlanın Adana ilinin Gölbaşı ilçesinde bulunduğunu belirten banka, toplam kullanım alanı 31 bin 783 metrekare olduğunu açıkladı. Denizbank, tarla için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 510 bin TL olduğunu belirtti.

DENİZBANK’TAN ADANA’DA SATILIK KONUT İLANI!

Sunmuş olduğu finansman hizmeti karşılığında teminat olarak aldığı ve borcun ödenmemesinden ötürü el koyduğu icralık konutu satışa çıkardığını duyuran Denizbank, söz konusu satış sürecine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık konutun Adana ilinin Ceyhan ilçesinde bulunduğunu belirten banka, toplam kullanım alanı 200 metrekare olduğunu açıkladı. Denizbank, konut için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 800 bin TL olduğunu belirtti.

DENİZBANK’TAN ADANA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Sunmuş olduğu finansman hizmeti karşılığında teminat olarak aldığı ve borcun ödenmemesinden ötürü el koyduğu icralık iş yerini satışa çıkardığını duyuran Denizbank, söz konusu satış sürecine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık iş yerinin Adana ilinin Kozan ilçesinde bulunduğunu belirten banka, toplam kullanım alanı 75 metrekare olduğunu açıkladı. Denizbank, tarla için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 425 bin TL olduğunu belirtti.

Exit mobile version