Denizbank başvurana 600 TL verecek: 29 Eylül’e kadar geçerli olacak!

DenizBank bir açıklamada bulundu. Banka, resmi sitesi üzerinden kampanya düzenlediğini açıkladı. Kampanyanın tüm detayları tek tek bildirildi. Kampanyaya katılım sağlayanlar 600 TL’ye kadar indirim kazanacak.

DenizBank düzenlediği kampanyaları duyurmaya devam ediyor. Bir kampanya daha açıklandı. DenizBank’tan alınan bilgilere göre, DenizBank BONUS Business Kart’a başvuru yapanlar 600 TL’ye varan indirim kazanacak.

DENİZBANK KAMPANYA DUYURUSU

Kampanyadan, MobilDeniz ve İnternet Bankacılığı aracılığıyla BONUS Business Kredi Kartı başvurusunda bulunan müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanya 01.08.2023- 29.09.2023 tarihleri arasında onaylanan ilk BONUS Business Asıl kart başvuruları için geçerlidir.

Başvuru tarihinde Asıl Kart ile aynı anda oluşan ilk Ek Kart’tan yapılacak internet harcamalarına indirim uygulanacaktır. Diğer ek kartlardan yapılan harcamalara indirim yansımayacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü BONUS Business Kart’ına sahip olunmaması gerekmektedir. 01.06.2023 tarihi itibariyle Asıl Kart’ını kapatıp, yeni kart alınması durumunda, kampanyaya dahil olunamaz.

Müşterilerimiz yeni BONUS Business Kart’larıyla Ağustos, Eylül ve Ekim aylarında internet üzerinden yapacakları alışveriş işlemlerinin azami yarısı (50%) olacak şekilde ayda azami 200 TL, 3 ay süresince de azami 600 TL indirim kazanabilecektir.

Kampanya katılımlı değildir. Sadece belirtilen kanallardan yapılan başvurularla onaylanan DenizBank BONUS Business Kartları kampanyaya otomatik olarak dahildir.

Sadece internet harcamaları ödüle tabi olup fiziksel POS üzerinden yapılan işlemler, Nakit Avans işlemleri ve BONUS kullanımları kampanyaya dahil değildir.

Sanal Kart ile yapılan işlemler dahil olacaktır. İndirim Ek Kart’a yansıyacaktır.

Alışverişten kazanılan indirimler takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde karta yansıtılacak olup ayrıca SMS ve DenizKartım üzerinden bildirim ile bilgi verilecektir.

Kampanya müşteri bazlıdır. Her müşteri ödülden 1 kere faydalanabilir. Bir müşteri kampanya dahilinde 3 ay boyunca ayda en fazla 200 TL, 3 ayda toplamda 600 TL indirim kazanabilir.

Bonus POS zorunluluğu yoktur.

İade/iptal işlemlere indirim yansıtılmayacaktır.

Exit mobile version