Genel

Denizbank Düzce, Sakarya ve Eskişehir illerinde konut fiyatlarını yarıya indi! En pahalı konut 450 bin TL’den satışa sunuldu!

Son dönemlerde döviz kurlarında ve altın fiyatlarında yukarı yönlü hareketlerin iyice hız kazanmış olması, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan konutlar yeniden zamlandı. Artan hammadde fiyatlarından direkt olarak etkilenen ve fahiş fiyatlara ulaşan konut fiyatları, yeni dönemde kendi evlerinin sahibi olmak isteyen vatandaşların önlerinde birer engel olarak durmaya devam ederken, yüzleri güldüren indirim haberi Denizbank’tan geldi.

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından olan Denizbank, finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak aldığı ancak vade sonunda borçların ödenmemesinden ötürü el koymak durumunda olduğu konutları, piyasanın oldukça altında fiyatlardan satışa çıkardığını duyurdu.

Denizbank’tan Eskişehir’de Satılık Konut İlanı!

Eskişehir’de yaşayan veya Eskişehir il sınırları içerisinde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yeni bir satılık konut ilanı yayınladığını duyuran Denizbank, ihale yolu ile satışa sunmuş olduğu konutun özelliklerini paylaştı.

Muzayede.com isimli yasal ihale platformu aracılığı ile satışa sunulmuş olan konutun, Eskişehir’in Odunpazarı ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka, 4+1 genişliğinde ki 140 metrekarelik konut için ihale başlangıç fiyatını 424 bin TL olarak belirledi.

Denizbank’tan Düzce’de Satılık Konut İlanı!

Denizbank, Düzce ilinde yer alan bir konutu da satışa sunduğunu duyurdu. Düzce’nin Merkez ilçesinde yer alan 240 metrekarelik müstakil daire için ihale başlangıç fiyatını 275 bin TL olduğunu bildiren banka, dairenin sobalı olduğunu belirtti.

7 Yıllık Daire 450 Bin TL’den Satışta!

Denizbank’ın Muzayede.com aracılığı ile satışa sunmuş olduğu üçüncü konutun Sakarya’nın Karasu ilçesinde olduğu öğrenildi. Banka, 7 yıllık binada bulunan 97 metrekarelik 3+1 konut için ihale başlangıç bedelini 450 bin TL olarak belirledi.