Ekonomi

Denizbank, Garanti BBVA ve Yapı Kredi Bankası gençlere seslendi: Kredi kartlarınız ile daha konforlu bir hayat sürmeniz mümkün! Kredi kartı başvurusu

Yeni dönemde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerin gençlerin hayatlarına daha az etki etmesini isteyen Denizbank, Yapı Kredi Bankası ve Garanti BBVA, güncel kredi kartı hizmetlerini kamuoyu ile paylaştı.

Garanti BBVA Kredi Kartı 2022

Bankacılık sektörünün önde gelen bankalarından biri olan Garanti BBVA, yeni dönemde 18-25 yaş aralığında olan gençlerin daha konforlu bir hayat sürebilmeleri için Bonus Genç ismini verdi kredi kartı hizmetini başvurulara açtığını duyurdu. Kafe ve restoran harcamalarını Bonus Genç aracılığı ile yapan gençlere, 35 TL’ye kadar indirim sunulacağı bildirildi. Ayrıca banka oyun tutkunu olan gençlere, Steam’de bu kart aracılığı ile yaptıkları 30 TL’lik harcamalara 15 TL indirim uygulayacağının sözünü verdi.

Denizbank Kredi Kartı 2022

Özellikle emekli müşterileri için sunduğu avantajlı kampanyalar ile gündeme gelen özel bankalardan biri olan Denizbank, yeni dönemde yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerden sonra gündelik hayatını sürdürmekte zorlanan 18- 25 yaş aralığında olan gençlere kredi kartı hizmeti sunacağını açıkladı.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan kredi kartı hizmetlerinden biri olan ve sadece gençleri kapsayan D-Şarj Bonus kredi kartı, yurtiçi ve yurtdışı kullanımlarına açık bir şekilde gençlere ulaştırılıyor. 6 ay boyunca 200 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapan gençlere, 10 TL bonus ödemesi yapılıyor. Ek olarak gençlere bu kart aracılığı ile kafe ve restoran harcamalarını yüzde 10 indirimli olarak yapmaları sağlanıyor. Bankanın bu hizmetine DSARJ, T.C. kimlik no bilgilerini 3280’e kısa mesaj atarak başvurulabiliyor.

Yapı Kredi Bankası Kredi Kartı 2022

Yapı Kredi Bankası da yeni dönemde 18-26 yaş aralığında olan gençlere kredi kartı hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Play Kart ismi verilen yeni hizmette, 2 günlük nakit avans çekimlerinde faiz uygulamasının olmayacağı bilgisi verildi. Banka, ilgili hizmetinden yararlanmak isteyen gençlerin PLAY, T.C. kimlik bilgilerini 4421’e kısa SMS yollamaları gerektiğini duyurdu.