Ekonomiİzmir Haberleri

Denizbank icralık iş yeri ilanlarını güncelledi İzmir- Kemalpaşa’da iş yeri 825 bin TL’den satışa sunuldu!

Denizbank, İzmir ilinin iki farklı bölgesinde toplamda 3 icralık iş yeri için yeni ihaleler düzenlediğini açıklayarak ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR KEMALPAŞA’DA SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Denizbank, kendi ihale platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Düzenlemiş olduğu yeni ihalesi kapsamında satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün iş yeri nitelikli olduğunu belirten banka, söz konusu ihaleye ve icralık iş yerine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul üzerinden satışa sunulmuş olan icralık iş yerinin İzmir- Kemalpaşa mevkinde olduğu öğrenildi. Toplam kullanım alanı 84 metrekare olarak açıklanmış olan iş yeri için ihale başlangıç bedeli 825 bin TL olarak bildirildi.

DENİZBANK’TAN İZMİR GAZİEMİR’DE SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Denizbank, kendi ihale platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden ikinci bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. İkinci ihalesi kapsamında fiyat teklifine açmış olduğu icralık gayrimenkulün iş yeri nitelikli olduğunu belirten banka, ihaleye ve icralık gayrimenkule ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank’ın ikinci Denizbank Gayrimenkul ihalesi kapsamında satışa sunmuş olduğu iş yerinin İzmir ilinin Gaziemir ilçesinde olduğu öğrenildi. İş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihale başlangıç bedelini 1 milyon 875 bin TL olarak açıklarken, iş yerinin toplam kullanım alanını 77 metrekare olarak bildirdi.

DENİZBANK’TAN İZMİR’DE 66 METREKARELİK SATILIK İŞ YERİ İLANI!

Denizbank, kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul üzerinden bir ihale daha düzenlediğini duyurdu. Üçüncü ihalesi kapsamında satışa sunmuş olduğu icralık gayrimenkulün de iş yeri nitelikli olduğunu belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu üçüncü icralık iş yerinin İzmir ilinin Gaziemir ilçesinde bulunduğunu belirtti. Söz konusu iş yerinin tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, icralık gayrimenkulün toplam kullanım alanını 66 metrekare olarak açıkladı. Banka üçüncü ihalesinin başlangıç bedelini ise 2 milyon 250 bin TL olarak duyurdu.