Denizbank kartı olanların dikkatine: 300 TL hesaplara geçmeye başladı!

Yeni dönemde mevcut ekonomik şartlar çerçevesinde alışveriş desteğine ihtiyacı olan müşterileri için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyuran Denizbank, söz konusu bonus kampanyasının detaylarını yayınladı.

Bireysel kredi kartı aracılığı ile kampanyaya katılım sağlayan ve 12 ay boyunca ilgili karttan belirli tutarda harcama yapacağının sözünü veren müşterilere, 300 TL’ye kadar hediye bonus ödemesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Denizbank Sözünüze Bonus Kampanyası 2022

Emekli kredi kampanyaları ve diğer ihtiyaç kredisi kampanyaları ile dikkat çeken özel bankalardan biri olarak karşımıza çıkan Denizbank, yeni dönemde alışveriş desteğine ihtiyacı olan mevcut müşterilerine özel bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Denizbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan yeni bonus kampanyasının ayrıntıları yayınlandı.

Denizbank’ın “Sözünüze Bonus Kampanyası” ismini verdiği yeni kampanyaya göre 12 ay boyunca bireysel kartından belirli bir tutarda aylık harcama yapacağının sözünü verenlere, bir kereliğe mahsus olmak üzere 300 TL tutarında bonus hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Denizbank Sözünüze Bonus Kampanyasının Ayrıntıları

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan Sözünüze Bonus Kampanyası’ndan ticari kartların yararlanamayacağı bilgisi verildi. Taksitli alışverişlerin yapılması durumunda ilk etapta verilen harcama sözünün yerine getirilip getirilmediği taksitlerin toplamına göre hesaplanacak. Ayrıca otomatik fatura ödeme talimatları da harcama sözü kapsamında değerlendirilecek. Harcama sözünün 2 ay üst üste yerine getirilmemesi durumunda bonus ödemeleri geri alınacak.

Denizbank tarafından yapılan kampanya duyurusuna göre bir kişinin birden fazla kredi kartı olması durumunda kampanyadan tek kart için yararlanılabileceği bilgisi paylaşıldı.

Denizbank Sözünüze Bonus Kampanyası Başvurusu

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan Sözünüze Bonus Kampanyası’na katılarak 300 TL tutarında bonus hediyesinden yararlanabilmek için Denizbank’ın internet bankacılığı kanalı ya da Denizbank Mobil aracılığı ile kampanya katılım başvurusu yapılması gerekmektedir.

Exit mobile version