Denizbank satılık icralık daire ilanlarını güncelledi: Ankara’da bulunan geniş daire, 630 bin TL’den satışa sunuldu!

Elinde bulunan icralık gayrimenkullerin düşük fiyatlı satışları için kendi ihale platformu Denizbank Gayrimenkul’ü kuran Denizbank, ilgili platform üzerinden 3 yeni ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihaleler kapsamında Ankara, Antalya ve Uşak illerinde bulunan icralık dairelerin satışa sunulduklarını belirten banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

DENİZBANK SATILIK DAİRE İLANI ANKARA

Denizbank kendi platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede Ankara ilinin Beypazarı ilçesinde bulunan icralık bir daireyi fiyat tekliflerine açmış olduğunu belirtti.

Denizbank tarafından satışa sunulmuş olan icralık dairenin toplam kullanım alanı 135 metrekare olarak ölçüldü. Banka söz konusu dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirterek daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 630 bin TL olduğunu bildirdi.

DENİZBANK SATILIK DAİRE İLANI ANTALYA

Denizbank kendi platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede Antalya ilinin Kepez ilçesinde bulunan icralık bir daireyi fiyat tekliflerine açmış olduğunu belirtti.

Denizbank tarafından satışa sunulmuş olan icralık dairenin toplam kullanım alanı 177 metrekare olarak ölçüldü. Banka ilgili icralık dairenin tam hisse ile satışta olduğunu belirterek daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 1 milyon 50 bin TL olduğunu bildirdi.

DENİZBANK SATILIK DAİRE İLANI UŞAK

Denizbank kendi platformu olan Denizbank Gayrimenkul üzerinden düzenlemiş olduğu son ihalede Uşak’ın Merkez ilçesinde bulunan icralık bir daireyi satışa çıkarmış olduğunu duyurdu.

Denizbank’ın Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunmuş olduğu icralık dairenin toplam kullanım alanı 100 metrekare olarak ölçüldü. Tam hisse ile gerçekleştirilecek olan satış öncesinde söz konusu icralık daire için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifi, 570 bin TL olarak bildirildi.

Exit mobile version