Denizbank SMS Kredi hizmetini başvurulara açtı: 50 bin TL, tek mesaj ile anında hesabınızda! Denizbank ihtiyaç kredisi 2022

Bankaların ihtiyaç kredisi hizmeti, zorlu ekonomik şartların yaşandığı şu günlerde vatandaşlara can suyu olmaya devam ediyor. Eğitim, alışveriş, tadilat, tatil ve daha pek çok alanda kullanıma açık olan bu kredi hizmeti, bankaların kendi politikalarına göre belirledikleri tutarlarda ve diğer şartlar çerçevesinde vatandaşlara iletiliyor. Bu noktada, uygun faiz oranı ve kolay hizmet erişimi ile dikkat çeken Denizbank Cebimde Kredi hizmeti, ihtiyaç kredisi hizmeti sunan diğer bankaların arasından sıyrılmayı başarıyor.

Denizbank Cebimde Kredi Hizmeti 2022

Sene başında duyurduğu emekli promosyonu ve yeni döneme ait diğer güncel kampanyaları ile bankacılık sektöründe dikkat çekmeyi başaran özel bankalardan biri olan Denizbank, nakde sıkışıklığı olan vatandaşlar için bir SMS ile kolaylık ile ulaşıma açık olan Cebimde Kredi hizmetini başvurulara açtığını duyurdu.

Denizbank’ın resmi internet sitesinde detayları paylaşılmış olan kredi hizmetine göre azami vade sayısı 36 ay, faiz oranı ise yüzde 2,47 olan 50 bin TL limitli nakit desteğine SMS atarak ulaşılabiliyor.

Denizbank Cebimde Kredi Örnek Hesaplama Tablosu

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan ve SMS ile başvuruya açık olan Cebimde Kredi hizmeti için başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, hizmetin örnek hesaplama tablosuna ulaşmaya çalışıyorlar. Bu noktada banka, internet sitesinden şu detaylara sahip olan tablosunu yayınladı:

Denizbank Cebimde Kredi Hizmeti Başvurusu 2022

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan 36 ay vadeli, 50 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanabilmek için hizmete SMS aracılığı ile başvuru yapılması gerekiyor. KREDIM, TC kimlik no, doğum tarihi bilgilerini aralarında bir boşluk bırakarak yazan ve 3280’e gönderen herkes, bankaya kredi başvurusunda bulunabiliyor.

Exit mobile version