Genel

Denizbank uygun fiyata yatırımlık tarla arayanlara seslendi: İzmir Kiraz’da 7523 metrekarelik tarla 175 bin TL’den satışta!

Denizbank, elinde bulunan üç icralık tarla için yeni ihaleler düzenlediğini duyurdu. Banka söz konusu tarlalara ve ihalelerine ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR KİRAZ’DA SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank anlaşmaya varmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Söz konusu ihalesi kapsamında İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan bir tarlayı satışa çıkardığını belirten banka, ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank İzmir ilinin Kiraz ilçesinde bulunan tarlanın kullanım alanını 7 bin 523 metrekare olarak açıkladı. İhale başlangıç bedelini 175 bin TL olarak belirleyen banka, ihale katılım bedelini 8 bin 260 TL olarak bildirdi.

DENİZBANK’TAN İZMİR MENEMEN’DE SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank, İzmir Kiraz’dan sonra İzmir Menemen için de bir satılık tarla ilanı yayınladı. Banka, Menemen’in Alkaya Mevkii’nde bulunan tarlanın tam hisse ile satışta olduğunu belirterek ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank Intengo üzerinden fiyat teklifine açmış olduğu tarlanın toplam kullanım alanını 15 bin 499 metrekare olarak açıkladı. Banka, ilgili tarla için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedelini 750 bin TL olarak belirledi. Denizbank yatırımlık tarlanın ihalesine katılarak tarla için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile katılımcıların, 35 bin 400 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini bildirdi.

DENİZBANK’TAN İZMİR TİRE’DE SATILIK İNCİRLİK İLANI!

Denizbank Intengo platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihaleye ilişkin ayrıntıları da paylaştı. Son ihalesi kapsamında İzmir ilinin Tire ilçesinde bulunan bir incirlik alanı satışa çıkardığını belirten banka, ilgili ihalenin başlangıç bedelini 240 bin TL olarak açıkladı.

Denizbank, ihale yolu ile satışa çıkarmış olduğu incirlik alanın Tire’nin Köy Civarı Mevkii’nde olduğunu belirtti. Toplam kullanım alanı 5 bin 163 metrekare olan incirlik alanın tam hisse ile satışta olduğunu belirten banka, ihaleye katılmak ve söz konusu alan için fiyat teklifi vermek isteyen tüketiciler ile yatırımcıların, 11 bin 328 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerektiğini ifade etti.