Denizbank, Vakıfbank, Halkbank emekli ek ödeme paketini açıkladı Ay sonuna kadar başvuran herkese, geri ödemesiz nakit desteği verilecek! Emekli promosyon 2022

Sosyal Güvenlik Kurumu ile 3 yılda bir emekli maaş ödemeleri için protokol imzalayan bankalar, 2022 yılının başında güncellenen protokol çerçevesinde yeni emekli promosyonu kampanyalarını açıkladılar. Emekli vatandaşların aldıkları maaş ödemelerine ek olarak yapılan promosyon ödemeleri, vatandaşların maaş tutarlarına göre hesaplanarak kamuoyu ile paylaşıldı.

Denizbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu emekli ihtiyaç kredisi kampanyası ile dikkat çeken Denizbank, yeni dönemde SGK protokol süresinin dolmasının ardından yeni emekli promosyonu kampanyasını açıklayan özen bankalardan biri oldu.

Denizbank, emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren tüm yeni müşterilerine, aldıkları emekli maaşı doğrultusunda farklılaşan promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Banka, ödenecek promosyon tutarlarını şu şekilde belirledi:

Vakıfbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Yeni dönemde SGK protokolü doğrultusunda emekli promosyonu kampanyasının tutarlarını güncelleyen bankalardan biri, Vakıfbank oldu. Banka, maaş hesabını 3 yıllığına kendi bünyesinde taşıyan yeni müşterilerine şu tutarlarda promosyon ödemesi yapacağını bildirdi:

Halkbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Halk Bankası da SGK protokolü çerçevesinde emekli promosyonu kampanyasını güncelleyen kurumlardan biri oldu. Banka, yeni promosyon tutarlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version