Denizbank ve Odeabank, İzmir’in farklı bölgelerinde sudan ucuz dükkan satışına başladı! İzmir satılık dükkanlar

Denizbank ve Odeabank, İzmir ilinde bulunan 3 icralık dükkan için ihale düzenlediklerini duyurdu. Özel bankalar, yasal ihale platformu aracılığı ile düzenlemiş oldukları ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN İZMİR KEMALPAŞA’DA SATILIK DÜKKAN!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Denizbank, İzmir ilinde uygun fiyatlı dükkan bulmakta zorlanan girişimciler, yatırımcılar ve diğer vatandaşlar için uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu. Banka, İzmir ilinin Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir dükkan için ihale düzenlediğini açıkladı.

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul aracılığı ile İzmir ilinin Kemalpaşa ilçesinde bulunan bir iş yeri için ihale düzenlediğini duyurdu. İhaleye konu olan dükkanın kullanım alanını 84 metrekare olduğunu belirten banka, dükkanın bir apartmanın zemin katında bulunduğunu bildirdi. Denizbank, söz konusu ihalenin başlangıç bedelini 825 bin TL olarak belirlerken, ilgili site aracılığı ile online olarak teklif verilebileceğini ifade etti.

ODEABANK’TAN İZMİR BORNOVA’DA SATILIK DÜKKAN!

Odeabank, “Bankadan” isimli yasal e- ihale platformu aracılığı ile İzmir ilinin Bornova ilçesinde bulunan bir dükkan için ihale düzenlediğini açıkladı. banka, kullanım alanı 149 metrekare olan dükkanın, tripleks olduğunu belirtti.

Odeabank’ın Bankadan aracılığı ile satışa sunmuş olduğu dükkan için istenen ihale başlangıç fiyatı 1 milyon 350 bin TL olarak duyuruldu. Teminat tutarı 40 bin 500 TL, hizmet bedeli ise 63 bin 720 TL olarak belirlendi.

ODEBANK’TAN İZMİR BORNOVA’DA DAHA UYGUN FİYATLI SATILIK DÜKKAN!

Odeabank, İzmir’in aynı bölgesinde bulunan bir tripleks dükkan için daha ihale düzenlediğini duyurdu. Banka, “Bankadan” isimli yasal platform aracılığı ile ayrıntıları paylaştı.

Odeabank’ın Bankadan aracılığı ile düzenlemiş olduğu ikinci ihalenin başlangıç bedeli 1 milyon 250 bin TL olarak belirlendi. Banka teminat tutarını 37 bin 500 TL, hizmet bedelini ise 59 bin TL olarak duyurdu.

Exit mobile version