Ekonomi

Denizbank’a gelen emekliler kazanıyor! Emeklilere 55 bin TL’ye kadar ödeme yapılacak!

2021 yılının aralık ayında, döviz kurlarının ve altın fiyatlarının rekor seviyelere ulaşmış olması birçok hizmetin zamlı fiyatlar aracılığı ile vatandaşa ulaştırılmasına sebep olmuştu. Yeni yıl ile birlikte tüketim ürünlerinin fiyatlarında indirim yapılmasını bekleyen vatandaşlar, 1 Ocak tarihinden itibaren elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve diğer tüketim ürünlerine arka arkaya yapılan zamlar ile birlikte hayal kırıklığına uğradılar.

Yeni yıl ile birlikte emekli maaşlarına yapılmış olan yüzde 30,95 oranında ki zam, her ne kadar emekliyi sevindirmiş olsa da tüketim ürünlerine yansıtılan zam oranlarının daha yüksek olması, vatandaşların nakit sıkıntısı yaşamaya başlamasına sebep oldu. Özellikle tek emekli maaşı ile geçinmeye çalışan emekli vatandaşlar, yeni dönem itibari ile alım güçlerinin düştüğünü ve nakit sıkıntılarının üst seviyelere ulaştığını dile getirdiler.

Emekli vatandaşların yaşadığı nakit sıkıntısına karşı kayıtsız kalamayan Denizbank, yeni dönem itibari ile önce emekli maaşı promosyon kampanyasını duyurdu. Promosyon tutarları ile vatandaşı mutlu etmeyi başaran Denizbank, son dakika açıklaması ile yeni dönem emekli kredisini ilan etti. Bankanın emekli vatandaşlar için özel olarak geliştirmiş olduğu emekli kredisinin detayları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Denizbank’tan Emeklilere 55 Bin TL’ye Varan İhtiyaç Kredisi

Özel banka olarak bankacılık hizmetlerine devam eden Denizbank, yeni dönem itibari ile emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu özel avantajlı kampanyalar aracılığı ile adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor.

Yeni yıla girilmesi ile birlikte, emekli promosyon ödemesi kampanyasını ilan eden Denizbank, bu sefer de emekliler için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyası ila ön plana çıkıyor. Banka, yeni dönemde emekli kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlara 55 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını ilan etti.

Denizbank Emekli Kredisi Avantajları

Denizbank, 2022 yılı itibari ile emekliler için özel olarak geliştirmiş olduğu emekli kredisi kampanyasının detaylarını yayınlandı. Banka, yeni dönemde emekli kredisi kampanyasına katılan emeklilere yalnızca nakit desteği değil, başka ayrıcalıklar kazandırdığını da ilan etti. Buna göre 2022 Denizbank emekli kredisi hizmetinin avantajları şu şekilde belirlendi:

  • İşletim ücretinden muafiyet
  • Şubelerde öncelikli hizmet
  • Ücretsiz EFT/ Havale işlemleri
  • Yüzde 25 indirimli kasa kullanımı

Denizbank Emekli Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

10 bin TL tutarlı 36 ay vadeli, Denizbank kredisinden yararlanan emekliler için örnek kredi hesaplama tablosu şu şekildedir:

  • Faiz: %2,60
  • Aylık taksit: 466,28 TL
  • Kredi tahsis ücreti: 50 TL