Genel

Denizbank’ta Sudan Ucuz Konut Satışı Dönemi Başladı; Sadece 115 Bin, 125 Bin, 128 Bin, 195 Bin TL! Ek Masraf Yok!

Bankaların verdiği kredileri geri alamaması sonucu ipotek usulü el koyduğu konut ve araçları satışa çıkardığı icralık satışlar, son dönemlerde pek çok vatandaşın tercih ettiği satın alım yöntemi oluyor. Özellikle piyasanın çok altında fiyat sunmasıyla ev ve araba almayı kolaylaştıran bankalar, vatandaşlara aynı zamanda satın alım için kredi de saplıyor. O bankalardan biri olan Denizbank ise, bu ay 200 bin TL’nin altında dört ev satışı gerçekleştiriyor.

Denizbank’ın Giresun’daki Evi Sadece 115 Bin TL’ye Satılıyor

Özel bankacılık sektörünün lider markalarından biri olan Denizbank, bu ay satışa çıkardığı evler arasına Giresun’dan da bir ev eklemiş bulunuyor. Giresun’un Tirebolu ilçesinde yer alan bu ev, 80 metrekare büyüklüğe sahip. Bu ev için 11 bin 500 TL ihale katılım bedeli talep eden Denizbank, ilk teklifin ise 115 bin TL’den başlamasını istiyor.

Denizbank’ta 200 Bin TL’nin Altında Osmaniye ve Yozgat’ta da Ev Bulunuyor

Bu ay 200 bin TL’nin altında dört ev satışa çıkaran Denizbank, Osmaniye ve Yozgat’ta da evler satıyor. Osmaniye’nin Merkez ilçesinde yer alan 35 metrekarelik evi 125 bin TL’lik ihale başlangıç bedeli ile satışa çıkaran Denizbank, Yozgat ilinin Akdağmadeni ilçesinde yer alan 107 metrekarelik evi ise, 128 bin TL ihale başlangıç bedeli ile satışa çıkarmış bulunuyor. Öte yandan ihale katılım bedelleri Denizbank’ta evlerin ihale başlangıç bedelinin yüzde 10’u olacak şekilde belirleniyor.

Sanayinin Başkenti Kocaeli’nde Ev Sadece 195 Bin TL’ye Satılıyor

Denizbank’ın 200 bin TL’nin altında satışa sunduğu son evi ise, Kocaeli’nde yer alıyor. Kocaeli ilinin Kartepe ilçesinde bulunan 70 metrekarelik bir evi satışa çıkarmış olan Denizbank, bu evin ihale başlangıç bedelini 195 bin TL olarak belirlemişken; ihaleye katılım için ise, 19 bin 500 TL teminat bedeli talep ediyor.