Denizbank’tan emeklilere bahar ayı fırsatı: Emekli maaşını taşıyan herkese 55 bin TL nakit ödeme yapılacak! Denizbank emekli kampanyaları

Ekonomi piyasalarının yaklaşık olarak 50 gün önce başlayan Rusya- Ukrayna savaşı sonrasında tekrar yükseliş trendine girmesi, market reyonlarında bulunan etiketlerin tekrar değişmesine sebep oldu. Sürekli olarak güncellenen fiyatlara ayak uydurmakta güçlük çeken vatandaşlar, alım güçlerinin düşmesine bağlı olarak nakit desteği arayışı içerisine girdiler. Bu arayış içerisinde en önde yer alan grup, ayın sonunu tek maaş ile getirmeye çalışan tek maaşlı emekli vatandaşlar oldu.

Emekli vatandaşların yeni dönemde artan nakit ihtiyaçları, Denizbank tarafından duyuldu. Banka, emekli maaşı hesabını kendi bünyesine taşıyan ya da hali hazırda maaşını bankadan alan tüm müşterilerine, nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi 2022

Denizbank, yeni dönemde giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşı emeklinin yanında olduğunu gösterdi. Banka, 55 bin TL limite sahip olan ihtiyaç kredisi hizmetini geliştirerek, söz konusu hizmetin yalnızca emekli müşterileri için geçerli olduğunu ilan etti.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan emekli ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı ise yüzde 2,60 olarak belirlendi.

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi Hesaplama Tablosu

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan emekli ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntıları belli oldu. Banka, resmi internet sitesinden şu hesaplama tablosunu paylaştı:

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

Denizbank’ın emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi hizmetine bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ya da banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version