Denizbank’tan emeklilere özel Fırsat Dolu Emeklilik Kredisi kampanyası! Deniz’e gelen, 100 bin TL’yi kapacak!

Yeni dönemde emekli maaşlarına yansıtılan yüzde 30,95 zam oranı, ekonomi ve siyasi alanda yaşanan olumsuz gelişmelerin etkisi ile etkisini yitirdi. Git gide kötüleşen gündelik hayat şartları karşısında nakit desteğine ihtiyacı olan emekli vatandaşlar, bankaların kendileri için geliştirmiş oldukları kredi kampanyalarını araştırmaya başladılar. Bu noktada, tek maaş ile geçinmeye çalışan emeklilerin yüzünü güldürecek olan haber Denizbank’tan geldi. Banka, kendi bünyesinden emekli maaşı alan vatandaşlara, 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını ilan etti.

Denizbank Fırsat Dolu Emeklilik Kredisi Kampanyası

Yeni yıla girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu 1.750 TL’lik emekli promosyonu ödemesi ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Denizbank, pahalılaşan hayat şartlarına karşı emekli vatandaşların yanında olduğunu göstermek için bir emekli kampanyası daha geliştirdiğini duyurdu. Banka 36 ay vade ile sınırlandırmış olduğu yeni dönem ihtiyaç kredisi kampanyası için 100 bin TL’lik kredi limiti olduğunu bildirdi.

Denizbank Fırsat Dolu Emeklilik Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Hizmetlerini, özel banka statüsünde sürdürmeye devam eden Denizbank, kendi bünyesinden emekli maaşı alan mevcut müşterilerine ya da emekli maaşı hesabını bankaya taşıyan yeni müşterilerine, Fırsat Dolu Emeklilik Kredisi ismini verdiği yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu. Söz konusu kredi kampanyası için örnek hesaplama tablosu, şu şekilde yayınlandı:

Denizbank Fırsat Dolu Emeklilik Kredisi Başvurusu 2022

Denizbank’ın yeni dönem emeklilik kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen müşteriler, ilgili kredi taleplerini banka şubeleri, bankanın mobil uygulaması ya da bankanın internet bankacılığı kanallarından birini kullanarak iletebilirler.

Exit mobile version