Denizbank’tan kaçırılmayacak fırsat! Türkiye’nin dört bir yanında dükkan ve konut fiyatları yarıya idi!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde yukarı yönlü hareketleri devam eden döviz kurları ile altın fiyatları sebebi ile artan emlak fiyatlarına karşın, tüketicinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu yayınlamış olduğu satılık gayrimenkul ilanları ile destekleyen özel banka, gayrimenkul satışı hizmetine ilişkin diğer ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

Denizbank’tan Gayrimenkul Satışı!

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve sunduğu uygun finansman hizmetleri sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran özel bankalardan birisi olan Denizbank, artan emlak fiyatlarına karşın yeni bir duyuru yayınladı. Bankanın resmi kanalları aracılığı ile yayınlanmış olan yeni duyuruya göre kurumun icralık gayrimenkul satışına başlamış olduğunun bilgisi kaydedildi.

Denizbank Satılık Konut Fiyatları Temmuz 2022

Döviz kurları ve ekonomi piyasaları sebebi ile artan hammadde fiyatları, konut fiyatlarını kısa süre içerisinde 2 hatta 3 katına çıkardı. Yeni dönemde uygun fiyatlar karşılığında konut sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan vatandaşlara ise Denizbank’tan müjdeli haber geldi. Özel banka, şu an teklife açık olan bazı gayrimenkullerin özelliklerini ve satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Denizbank Satılık Dükkan Fiyatları Temmuz 2022

Kendi işini yapabilmek adına kendi dükkanına sahip olmak isteyen ve bu şekilde kendisini daha da güvende hissedeceğini düşünen vatandaşlar için icralık dükkanları satışa çıkardığını duyuran Denizbank, ilgili gayrimenkullerin özelliklerini ve satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

Exit mobile version