Ekonomi

Denizbank’tan kredi kartı alan vatandaşlara 200 TL hediye edilecek!

DenizBank yaptığı yazılı açıklama ile kredi kartı başvurusunda bulunanlara 200 TL’ye varan bonus hediye edileceğini bildirdi. Banka açıklamasında söz konusu kampanyanın 31 Mart tarihine kadar geçerli olabileceği belirtildi. Peki, Denizbank kredi kartı kampanya detayları nelerdir?

Özel bankalar vatandaşların kredi kartlarını kendi şubelerinden almaları için birbirinden avantajlı kampanyalar düzenliyorlar. Son olarak DenizBank resmi internet sayfası üzerinden yaptığı açıklama ile kredi kartı alan vatandaşlara 200 TL’ye varan bonus hediye edileceğini açıkladı. Ancak son 1 yıl içerisinde aynı kampanyadan daha önce kredi kartı alan, ve sonradan kartını kapatan müşterilerin kampanyadan faydalanamayacakları belirtildi.

Denizbank kredi kartı kampanyası detayları:

1-31 Mart 2021 tarihleri arasında www.denizbonus.com(Yeni sekmede aç), www.denizbank.com ,MobilDeniz ve Mobil web’ten, DenizBank kredi kartı başvurusunda bulunup, kartı onaylanan ve 20 Nisan 2021 tarihine kadar kart ile ilk 100 TL ve üzeri harcama yapan müşterilerimiz 50 TL Bonus kazanacaklar.

Kampanyadan kazanılan Bonus’lar 30 Nisan 2021 tarihinde ilgili Bonus karta yüklenecektir.
Kampanyadan kazanılan Bonus’lar kullanılmadıkları takdirde 11 Mayıs 2021 tarihinde geri alınacaktır.
Kredi kartından kullanılan nakit avans, taksitli nakit avans kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya yalnızca alışveriş işlemleri dahil olacaktır.

Kredi kartından verilen düzenli ödeme talimatları, otomatik ödeme talimatları da kampanyaya dahildir.
Her müşteri kampanyamızdan yılda bir kez yararlanabilmektedir. Son 1 yıl içerisinde aynı kampanyadan daha önce kredi kartı alan, ve sonradan kartını kapatan müşteriler yeni bir kart başvurusu yaparak kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için başvuru yapıldığı tarihte, mevcutta açık statülü DenizBank bireysel kredi kartlarından herhangi birine sahip olunmaması gerekmektedir.

Asıl kart sahipleri bu kampanyadan yararlanabilirler. Net kart, D-Şarj, Emekli Bonus, Meslek kartları, Site Kartları, Kurum Kartları, Kampüs Kartları, Vakıf/Dernek, DenizBank Black kredi kartları kampanyaya dahil değildir. Ticari kartlar ve ticari kullanım yapan kart sahipleri kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kart sahibi aşağıdaki tabloda belirtilen tutarlarda harcama yaptığında tablodaki tutarlarda bonus kazanabilir.
İlave 150 TL bonus kazanmak için, 12 ay boyunca aylık en az 4.000 TL harcama sözü verilmesi gerekmektedir. Diğer harcama sözüne bonus seçeneklerini ve kampanya kurallarını aşağıdaki tabloda görebilirsiniz.