Ekonomi

Denizbank’tan nakit sıkışıklığını 5 dakikada çözüme kavuşturacak hizmet: 5000 TL anında hesabınızda! Üstelik şubeye de gitmeye gerek yok!

Ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü gündelik hayat hizmetlerine ve hizmet ürünlerine yansıtılan yüksek oranlı zamlar, vatandaşların bellerini bükmeye başladı. Hem sabit giderlerini karşılamaya çalışan hem de bu esnada temel gıda alışverişlerini yapmaya uğraşan vatandaşlar, nakde olan sıkışıklıklarını çözüme kavuşturmak adına alternatif çözüm yöntemleri için araştırmalara başladılar.

Vatandaşların yeni dönemde ortaya çıkan çeşitli faktörler çerçevesinde dar boğaza düşmelerine daha fazla göz yummak istemeyen Denizbank, nakit arayışlarını anında çözüme kavuşturacak yepyeni bir hizmet geliştirdiğini açıkladı. Bankanın taksitli nakit avans ismini verdiği hizmetten yararlanmak isteyenler için hizmet detayları paylaşıldı.

Denizbank Taksitli Nakit Avans 2022

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmeti, bankanın kredi kartı kullanıcıları için geliştirmiş olduğu bir hizmet olarak karşımıza çıkmaktadır. Söz konusu banka hizmeti için üst limit 5 bin TL, azami vade sayısı 12 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,80 olarak belirlenmiştir.

Denizbank Taksitli Nakit Avans Hizmeti Örnek Hesaplama Tablosu

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinden yararlanmak isteyen banka müşterileri için örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Söz konusu hizmet verilerini içeren örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Avans tutarı: 5 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 1,80
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Taksit tutarı: 477,46 TL
  • Geri ödenecek toplam tutar: 5.729,47 TL

Denizbank Taksitli Nakit Avans Hizmeti Başvurusu

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinden yararlanmak isteyen banka müşterilerinin, bankanın mobil uygulaması ya da bankanın ATM noktaları aracılığı ile hizmet başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurusu onaylanan vatandaşların hesaplarına, anında kredi tutarları aktarılmaktadır.