Ekonomi

Denizbank’tan son dakika açıklaması: SMS ile başvuran herkese, 55 Bin TL verilecek!

Döviz kurlarının Rusya- Ukrayna savaşı ve FED faiz kararı baskısı sebebi ile tekrar yükselişe geçmesi, hali hazırda zamlı fiyatları ile satışa sunulmuş olan ürünlerin, bir kez daha zamlanmasına sebep oldu. Giderek pahalılaşan hayat şartları sebebi ile geçinmekte zorlanan ve buna bağlı olarak da nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlar, bütçelerini toparlayabilmek ve en azından temel ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına alternatif yollar aramaya başladılar.

Vatandaşların nakit desteği arayışlarına, son dakika açıklaması ile Denizbank yetişti. Banka, SMS ile başvurulara açmış olduğu hizmeti aracılığı ile vatandaşlara 55 bin TL’lik nakit desteği sağlayacağını açıkladı.

Denizbank İhtiyaç Kredisi 2022

Özel bankalardan biri olarak hizmet vermeye devam eden Denizbank, yeni dönemde ekonomi piyasalarında yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü nakit ihtiyacı artan vatandaşlara, destek olacağını bildirdi.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan ihtiyaç kredisi duyurusuna göre nakit desteğinin üst limiti 55 bin TL olarak belirlendi. Söz konusu hizmet için azami vade sayısının 36 ay olduğu duyurulurken, aylık faiz oranı yüzde 2,47 olarak bildirildi.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tablosu

Denizbank’ın 55 bin TL limitli ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için kredinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre bankanın ihtiyaç kredisi hizmetinden 10 bin TL’ tutarında nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri alık taksit tutarı, 455,58 TL olarak hesaplandı.

Denizbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Denizbank’ın 55 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetinden nakit desteği almak isteyen vatandaşların, cep telefonlarının mesajlar kısmından aralarında birer boşluk bırakarak KREDİM, T.C. kimlik no, doğum tarihi (ay/gün/yıl) bilgilerini yazmaları ve 3280’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.