Denizbank’tan uygun fiyatlı konut satışı: 84 metrekarelik apartman dairesi, 130 bin TL’den satışta!

Denizbank, Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden üç yeni ihale düzenlediğini duyurarak söz konusu ihalelere ilişkin ayrıntıları paylaştı.

DENİZBANK’TAN GİRESUN BULANCAK’TA SATILIK DAİRE İLANI!

Denizbank icralık gayrimenkul satışı için geliştirmiş olduğu Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ilk ihalede, Giresun ilinin Bulancak ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka söz konusu gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan apartman dairesinin toplam kullanım alanını 84 metrekare olarak açıklayan Denizbank, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 130 bin TL olduğunu bildirdi.

DENİZBANK’TAN GİRESUN TİREBOLU’DA SATILIK DAİRE İLANI!

Denizbank icralık gayrimenkul satışı için geliştirmiş olduğu Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu ikinci ihalede, Giresun ilinin Tirebolu ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka söz konusu gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, bir apartman dairesi olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan apartman dairesinin toplam kullanım alanını 80 metrekare olarak açıklayan Denizbank, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 128 bin TL olduğunu bildirdi.

DENİZBANK’TAN GİRESUN BULANCAK’TA SATILIK TARLA İLANI!

Denizbank icralık gayrimenkul satışı için geliştirmiş olduğu Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden düzenlemiş olduğu üçüncü ihalede, Giresun ilinin Bulancak ilçesinde bulunan icralık bir gayrimenkulü satışa çıkardığını duyurdu. Banka söz konusu gayrimenkule ve ihalesine ilişkin ayrıntıları paylaştı.

Denizbank Gayrimenkul platformu üzerinden satışa sunulmuş olan icralık gayrimenkulün, bir tarla olduğu öğrenildi. Tam hisse ile satışta olan tarlanın toplam kullanım alanını 5 bin 704 metrekare olarak açıklayan Denizbank, ihale kapsamında sunulabilecek olan minimum fiyat teklifinin 130 bin TL olduğunu bildirdi.

Exit mobile version