Denizde kaybolan Denizlili iş insanından hala haber yok

Denizlili iş insanı Yasin Cinkaya, teknesi FBR ile Didim açıklarına açıldıktan sonra kayboldu. Ailesinin endişelenmesi üzerine başlatılan arama çalışmaları denizden ve havadan olmak üzere iki yönlü sürdürülüyor. Cinkaya’nın teknesinde bulunan cep telefonu, genç iş insanının düşmüş olma ihtimalini artırıyor.

Yasin Cinkaya‘nın ailesi, ünlü iş insanının planlanan dönüş saatinden uzun bir süre sonra limana geri dönmemesi üzerine endişe duydu. Cep telefonuna ulaşılamaması durumu Sahil Güvenlik’e bildirildi. Denizde yapılan arama çalışmalarına ek olarak, Eşek Adası yakınlarında avlanan balıkçıların fark ettiği tekne, Sahil Güvenlik ekiplerince sahile çekildi.

Hem havadan hem denizden arama çalışmaları sürüyor

Sahil Güvenlik ekipleri ve dalgıçlardan oluşan arama ekibi denizde detaylı bir arama yaparken, havadan da helikopter ve uçaklarla bölge taranıyor. Ancak şu ana kadar Yasin Cinkaya’dan herhangi bir iz bulunamadı. Didim Balıkçılar Derneği Başkanı Ahmet Satılmış, olayın geçtiği bölgenin Taşburun açıkları ve Eşek Adası yakınları olduğunu belirterek, Sahil Güvenlik ekipleri, uçaklar ve dalgıçların arama çalışmalarını sürdürdüğünü ifade etti. 45 yaşındaki Yasin Cinkaya’nın denize düşmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

 

Exit mobile version