Denizli-Afyonkarahisar karayolunda sel araçları yuttu: Ölü ve yaralı var!

Denizli-Afyonkarahisar karayolunda sel felaketi yaşandı. Selin getirdiği çamur yoldan geçen araçları yuttu. Yaşanan heyelan nedeniyle 2 araç çamur altında kaldı. Toprak altında kalan araçlarda 1 kişinin cansız bedenine ulaşıldı, 1 kişi de yaralı olarak kurtarıldı.

Sel felaketleri yaşanmaya devam ediyor. Bir kötü haber daha geldi. Denizli-Afyonkarahisar karayolunda selin getirdiği çamur yoldan geçen araçları yuttu. Dazkırı’da öğleden sonra etkili olan sağanak nedeniyle Afyonkarahisar-Denizli kara yolunun Devrent mevkisinde heyelan meydana geldi.

2 ARAÇ TOPRAK ALTINDA KALDI

Heyelan nedeniyle kara yolundan geçen 2 araç toprak altında kaldı. Sel ve toprak kayması nedeniyle Denizli’nin Çardak ilçesi ile Afyonkarahisar’ın Dazkırı ilçesi arasındaki ulaşımı sağlayan yol tamamen trafiğe kapandı.

Olayda heyelana yakalanan 20 AV 423 plakalı ve 20 H 9427 iki araç içindeki 4 kişi sıkıştı. Bölgede devriye görevinde olan jandarma ekipleri ilk olarak 20 AV 423 plakalı araçtan A.B. (63) ve M.A.S.’ı (52) çıkarttı. 20 H 9427 plakalı araçta sıkışan Nevzat Emer hayatını kaybederken, yanında bulunan Zuliye Emer ise yaralandı. Yaralılar ardından bölgeye gelen 112 Acil servis ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Her iki yöne de kilometrelerde araç kuyruğunun oluştuğu bölgede, ekipler tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı. Öte yandan, kara yolunun heyelanın meydana geldiği şeridi ulaşıma kapandı.

Exit mobile version