Afyonkarahisar haberleriDenizli HaberleriEge HaberleriGündemİzmir HaberleriKütahya Haberleri

Denizli, İzmir, Kütahya, Afyonkarahisar’da yaşayanlar dikkat: Gece yarısına kadar sürecek!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesi üzerinden açıklamada bulunarak Ege Bölgesi hakkında önemli bilgilendirmede bulundu. Ege Bölgesi’nde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülürken yer yer sis olacağı bilgisi verildi. Afyonkarahisar, Denizli, İzmir, Kütahya’nın ise parçalı ve az bulutlu geçeceği öğrenildi.

METEOROLOJİ DUYURDU

Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Sivas, Van ve Hakkari çevreleri, öğle saatlerine kadar Rize, Artvin ve Ardahan çevrelerinin karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun eğimli ve yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi riski bulunmaktadır.

EGE BÖLGESİ

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 9°C

Parçalı ve az bulutlu

DENİZLİ °C, 14°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 16°C

Parçalı ve az bulutlu

KÜTAHYA °C, 10°C

Parçalı ve az bulutlu